FarSe Posted August 18, 2013 Report Posted August 18, 2013 Salut.Vreau sa'mi iau un pc nou, dar nu sunt sigur daca sa'mi iau si un cooler pentru procesor sau cel care vine cu procesorul e bun.Asta e procesorul:Procesor Intel Core i5 4430 3GHz box - PC GarageAsta e coolerul:Cooler Arctic Cooling Freezer 7 Pro rev. 2 - PC GaragePasta termoconductoare:Pasta termoconductoare Coolink Chillaramic 10g - PC GarageNu voi face overclocking, dar vreau sa fie cat mai silent(pcul curent il "aud" si noaptea,desi e inchis). Quote
l3golas04 Posted October 2, 2013 Report Posted October 2, 2013 Salut,Parerea mea este sa iti cauti un Scythe sau un Zalman. Quote
dansud2007 Posted October 3, 2013 Report Posted October 3, 2013 Fiind fan Zalman ti-as recomanda un cooler de la ei,dar faptul ca unul care isi face obiectul e de 2,poate de 3 ori mai scump decat cel ales de tine, tine tin sa te anunt ca e foarte buna alegerea ta de mai sus.Daca nu vrei zgomot alege racire pe lichid.....sigur nu o sa-l auzi. Quote
dt_85 Posted October 4, 2013 Report Posted October 4, 2013 salut,poti arunca o privire la ZEROtherm , si ei fac coolere de f. buna calitate. Cooler ZEROtherm Zen FZ120 LGA Multi Sk - PC GarageIn pachet vei primi o siringa cu pasta termoconductoare. Quote