Rin Posted August 26, 2013 Report Posted August 26, 2013 Scuze daca acest topic va parea stupid .. dar am nevoie .. urgenta de o licenta cs 1.6 pe steam .. sau daca ar putea cineva sa mi-l faca cadou .. id steam : sebysmecheru3Inca o data imi cer scuze pentru acest topic .. dar am nevoie ..
Matt Posted August 26, 2013 Report Posted August 26, 2013 Scuze daca acest topic va parea stupid .. dar am nevoie .. urgenta de o licenta cs 1.6 pe steam .. sau daca ar putea cineva sa mi-l faca cadou .. id steam : sebysmecheru3Inca o data imi cer scuze pentru acest topic .. dar am nevoie .. Nu gasesc nicio motivatie logica in cererea ta.Counter Strike 1.6 nu se mai joaca nimeni, decat copii de sub 14 ani care intra codati injura si se cred zmeii jocurilor din lume.Ai nevoie pentru ca ai luat ban pe VAC pentru coduri si speri sa iti dea cineva moca aici.
nSnoopy Posted August 26, 2013 Report Posted August 26, 2013 Ti-ai facut cont ca sa ceri licenta de steam? Cine crezi ca iti da una free?Daca aveai cont mai vechi iti dadeam contul meu ca si asa nu am ce face cu el, nu l-am mai folosit de aproape un an de zile.