Oust Posted September 14, 2013 Report Share Posted September 14, 2013 Pentru ca am GPON de vreo 2 ani, si pentru ca a stat cuminte neumblat la setari, vreau sa ii fac cadou niste setari de la mine, problema este ca nu ma pot conecta la el, am incercat 192.168.100.1, 192.168.1.1, 0.1, degeaba, citisem undeva ca doar cei de la RDS se pot conecta la el, mi se pare o absurditate, spuneti-mi va rog, ma pot conecta la el sau am nevoie de scule speciale? S-a mai conectat cineva la asa ceva?Este vorba de individul din imagine... un Huawei EchoLife HG865 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dark_4ngel Posted September 14, 2013 Report Share Posted September 14, 2013 start - run - cmd - ipconfig /all Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Acidripp Posted September 14, 2013 Report Share Posted September 14, 2013 Nu se poate, Gpon-ul nu are software pe el, el se conecteaza automat la un server special de unde isi ia setarile... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
CristianRoflmao Posted September 14, 2013 Report Share Posted September 14, 2013 Nu se poate, Gpon-ul nu are software pe el, el se conecteaza automat la un server special de unde isi ia setarile...Daca nu se poate conecta la el,cei de la rds de ce dau pe langa gpon carti de utilizare? in care iti arata cum sa te conectezi la ip-ul lui si mai multe?PS: Am incercat si eu sa ma conectez dar nu merge Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oust Posted September 14, 2013 Author Report Share Posted September 14, 2013 (edited) Nu se poate, Gpon-ul nu are software pe el, el se conecteaza automat la un server special de unde isi ia setarile...M-am gandit la asta dupa ce-am citit putin despre retelele PON, AON... se conecteaza la ONT sau OLT, nu cunosc bine fenomenul trebuie sa ma documentez... dar cam asa vine..Ciudat este faptul ca unii se conectau punand ip-urile manual pe adresa 192.168.100.1 Edited September 14, 2013 by Oust Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
anonimboy Posted October 14, 2014 Report Share Posted October 14, 2014 (edited) Incearca start > run > telnet 11.11.11.1 root adminhttps://www.scribd.com/doc/172035397/303007-EchoLife-HG865-GPON-Terminal-Service-Manual Edited October 14, 2014 by anonimboy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
maldoon Posted November 1, 2014 Report Share Posted November 1, 2014 schimba?i firmware ?i va fi ok Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...