AlMalalah Posted September 20, 2013 Report Posted September 20, 2013 Mi-am ales pentru un blog personal aceasta tema de aici:Johny See Book Sekali - Central of Free Blogspot Templatesi am aplicat-o pe acest blog de test:Un Blog Oarecare | Your Blog DescriptionAs avea nevoi de ajutor, daca se poate, cu doua probleme:1. Dupa cum se vede in acel blog de test nu toate postarile din blog contin imagini. Cum sa fac ca in cazul in care un post nu contine nici o imagine sa nu imi arate acel patratel alb si sa-mi arate doar textul ?2. Vad ca mi se intampla acest lucru la fiecare tema Blogger pe care o descarc de pe net. Dupa ce o urc pe blog, pur si simplu nu pot sa-i editez sablonul respectiv. De ce ? Care e diferenta intre una facuta de mine de la zero si una luata de pe net ? Nu e tot la fel ? De ce nu imi da voie ?Ce trebuie sa fac ca sa o pot modifica direct din Blogger asa cum se vede in imagine ?Multumesc mult ! Quote
carter2408 Posted September 20, 2013 Report Posted September 20, 2013 Ramane spatiul gol pentru imagine pentru ca asa este set in template . Trebuie sa modifici template-ul pentru asta ! .Template-urile copiate dupa net nu pot fi modificate din panoul de control . Numai sa le modifici tu din HTML . Numai template-urile oferite de blogspot pot fi modificate din panoul de control blogspot ! Quote
AlMalalah Posted September 20, 2013 Author Report Posted September 20, 2013 Ramane spatiul gol pentru imagine pentru ca asa este set in template . Trebuie sa modifici template-ul pentru asta ! .Si cum anume sa-l modific ca sa iasa cum vreau eu ?Uite de exemplu lu' asta ii merge:arhiblog - Din tara unde nici apocalipsa nu vineCum sa fac si eu la fel ?Multumesc mult ! Quote