Jump to content
AlMalalah

Un pic de ajutor cu o tema Blogger, va rog

Recommended Posts

Posted

Mi-am ales pentru un blog personal aceasta tema de aici:

Johny See Book Sekali - Central of Free Blogspot Template

si am aplicat-o pe acest blog de test:

Un Blog Oarecare | Your Blog Description

As avea nevoi de ajutor, daca se poate, cu doua probleme:

1. Dupa cum se vede in acel blog de test nu toate postarile din blog contin imagini. Cum sa fac ca in cazul in care un post nu contine nici o imagine sa nu imi arate acel patratel alb si sa-mi arate doar textul ?

2i7tg6c.jpg

2. Vad ca mi se intampla acest lucru la fiecare tema Blogger pe care o descarc de pe net. Dupa ce o urc pe blog, pur si simplu nu pot sa-i editez sablonul respectiv. De ce ? Care e diferenta intre una facuta de mine de la zero si una luata de pe net ? Nu e tot la fel ? De ce nu imi da voie ?

Ce trebuie sa fac ca sa o pot modifica direct din Blogger asa cum se vede in imagine ?

2ik6wjo.jpg

Multumesc mult !

Posted

Ramane spatiul gol pentru imagine pentru ca asa este set in template . Trebuie sa modifici template-ul pentru asta ! .

Template-urile copiate dupa net nu pot fi modificate din panoul de control . Numai sa le modifici tu din HTML . Numai template-urile oferite de blogspot pot fi modificate din panoul de control blogspot !