Jump to content

AlMalalah

Active Members
  • Posts

    467
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by AlMalalah

  1. Putem incerca si Ubuntu vs Kubuntu, Win XP vs Win 7, Apple vs Windows, Apple vs Linux (asta chiar e noua) ?
  2. 1. Ma enerveaza faptul ca ferestrele au close/minimize/maximize in coltul din dreapta. Stiu ca se poate schimba dar tot enervant este. Nu stiu unde au vazut ei prostia asta dar nu e de bine. 2. In general arata usor bine dar am urat si inca urasc la maximum cacatu' asta de interfata: 3. "Linux has it all" On my ass ! Stiu de vrajeala cu wine careia i se face atata reclama de parca ar fi leacul ptr. SIDA. Wine este un cacat pe bat. Wine ruleaza programe windows sub linux ca dracu'. Nu credeti, incercati sa vedeti. Ca sa citez pe cineva de pe un forum SEO "You will waste your time debugging shit under linux than working on SEO".
  3. Si ai mei aveau povesti de razboi.Imi amintesc cu nostalgie despre cum vorbeau. Ce timpuri si ce vremuri au trait, pe timpul foametei cand nu aveai ce sa mananci nu cum e criza de acuma, pe timpul "Razboiului...". Imi pare rau dupa bunicii mei ca acuma desi sunt morti de multa vreme imi dau lacrimile si-mi vine sa urlu cand ma gandesc la ei. Dumnezeu sa-i ierte si sa-i odihneasca in pace ! Daca as putea as face orice sa-i readuc la viata ! Si acuma ma gandesc cum vazusem pe cruce scris aprilie 1912 (sau '14 nu mai stiu exact) si tin minte ca in acel moment mi-a trecut asa prin minte "Bai ce vremuri, Titanic, Primul Razboi Mondial, foametea, Al Doilea Razboi Mondial, cum s-au cunoscut si cum au trait..." ... In cateva imagini: Valabil si la femei sau la masini.
  4. Am votat NU. Cu ce te deranjeaza pe tine frate ce face el cu viata lui ? Nu ti se pare enervant ceea ce faci, adica sa te bagi asa unde nu-ti fierbe oala ? Face ce vrea el cu viata lui. Tie daca ti-ar face altul asa cum ti-ar pica ? Banuiesc ca nu ti-ar cadea bine nici tie. Bineinteles ca multi vor vota DA ca le e ciuda ca asta a primit sau urmeaza sa primeasca bani pentru ceva si ei nu. Chiar daca are un caracter de cacat asta nu priveste pe nimeni altcineva decat pe cei implicati in asta. Si in plus, chiar daca are un caracter de tot rahatu', RST e Raiul cumva si trebuie sa-i filtram pe toti cei care vin aici ?
  5. Si nici nu vom castiga vreodata ceva de pe urma cuiva. Noi suntem aia de pe urma carora castiga altii, nu invers.
  6. Foarte adevarat !!! Fraieru' moare si smecheru' profita. Ce am avut de castigat ? Stai sa vezi ce vom avea de castigat daca-i suparam pe rusi. In primul rand pe UE o doare fix in cur de Romania. Pe NATO la fel. Dar le platim taxe uriase ca sa facem parte din NATO. Cand era acuma cativa nu stiu ce problema ca vroia Bulgaria (parca) sa ne restranga teritoriul la granite si Romania i-a amenintat cu conflict armat si cu NATO, aceasta din urma (NATO) a zis asa:" teritoriul Romaniei cat si problema cu care se confrunta NU priveste in mod direct NATO si de asta nu vad sensul unei sustineri militare in acest teritoriu." Cu alte cuvinte, tara de prosti si de curve, facem ce vrem noi cu voi si nu ne pasa dar vrem sa ne dati bani ca doar sunteti in NATO. Ia hai cumparati-ne niste arme scumpe SH ca sa fiti si voi ca noi. Bineinteles de la fabricele noastre, ale NATO. In al doilea rand, ce am avut de castigat ? Pai o data intrati in UE preturile au crescut. Asta nu e un castig ? Daca ne punem contra rusilor vom face mancare la lumanare ca astia ori ne taie gazul, ori ni-l vor da mult mai scump daca am facut figuri. Daca nu mai vrem de la ei ci de la UE, stai sa vezi ca si astia vor spune "civilizatie dom'le, capitalism, gaz mai scump, normal". Asta nu e tot un castig ? E si asta un castig, binainteles. Mai vreti sa mai iesim si mai mult in castig ? Poate vreti ca si benzina sa fie de 2-3 ori mai scumpa si implicit toate preturile si sa vedeti atunci ce castiguri nelimitate vom avea.
  7. O data facut public nu va mai fi niciodata "FUD 100%", mai ales daca ai scanat deja "mostra" cu situri de antivirusi online gen virustotal si altele. Just saying...
  8. Da dar cred ca de exemplu daca unu cauta "poker strategy" pe google e o probabilitate mai mare sa ii arate pokerstrategy.com decat CumSaBatiAltiPokersiti.com si chiar daca pokerstrategy.com nu e primul in lista ci e altul, cel care a cautat pe google "poker strategy" cu cea mai mare probabilitate va da click pe pokerstrategy.com care e al doilea sau al treilea in lista si nu pe castigaacumlapoker.com CHIAR daca acesta ar fi primul in lista de cautare. Asta fiindca e un nume sugestiv, are cuvintele cheie cautate, pare sa mearga cu ce cauta ala pe google si de asta il face sa dea click pe el. Si totusi, cum faci sa alegi un nume de domeniu in acest caz tinand cont ca mai toate cuvintele cheie pe care le-ar cauta cineva sunt deja luate ?
  9. SEO: Cum iti alegi numele domeniului sa fie SEO friendly ? Invit pe cei cu experienta in domeniu, daca vor sa ma/ne ajute cu urmatoarea dilema. Voi da un exemplu cat se poate de concret pentru a vedea ce si cum. Sa zicem ca vrei sa-ti faci un site specializat in strategia de joc la No-Limit Hold'em Poker, cash games, 6 max sau turnee. Daca-mi amintesc eu bine era un program numit Keyword Elite care iti alegea el numele domeniului in functie de cele mai cautate cuvinte din aria de interes dar si in acelasi timp sa fie un domeniu sugestiv ca omul cand il vede in Google sa dea click pe el fiindca inseamna ceva/ e sugestiv pentru ce cauta el. Cei mai multi cauta: poker, poker strategy, free poker bonus, free poker bankroll etc. Daca vrem: poker.com =>e deja luat; pokerstrategy.com =>e deja luat; freepokerbonus.com =>e deja luat (si cred ca nici nu e bun); poker1.com => nu e chiar seo dar si asta e deja luat; holdem.com => e deja luat; //sa fie musai .com Gasisem fara sa vreau mai demult wikipoker.com care, surprinzator, e deja luat. Il vinde godaddy la licitatie iar autorul original al domeniului il vindea cu $50.000. L-a tinut pana a expirat si tot nu i l-a luat nimeni. De ce ? Cred ca "wiki" nu sugereaza nimic. Suna bine el asa, e scurt si la obiect dar wiki nu sugereaza o strategie de poker nr. 1 in lume. Recent niste romani au deschis un site tot de strategie de poker numit: expertpokercoaching.com Ce parere aveti ? Pare un pic asa PRO ca e sugestiv dar nu stiu, mi se pare cam... lung. Va rog pe cei dintre voi care va pricepeti sa ne aratati pas cu pas cum faceti ca sa alegeti un nume de domeniu potrivit, in acest caz pentru un site de strategie de poker. Multumesc anticipat !
  10. In Romania cred ca va costa dublu sau triplu fata de cat vine in lei 29Euro.
  11. Bagi acolo la redeem, nu ? Ca eu am bagat si vad ca merge. Nu o sa-mi vina cumva sa platesc, nu ?
  12. Vorbe, vorbe, vorbe goale. In primu rand astea-s doar simple speculatii aduse la nivel de certitudine de niste fanatici paranoici + emisiuni TV care doresc audienta. Nimeni nu poate sti exact ca HAARP foloseste un miliard de watti. Doar pure speculatii. Apropo, extraterestrii exista si ne viziteaza de atata timp, de ce crezi tu ca nu s-au saturat de atata vizitat si de ce nu isi fac aparitia ? Exact la fel ca si cu chestiile astea: daca si-ar face aparitie atunci toate aceste emisiuni TV ar disparea. => Multi someri, nu mai pot baietii de la TV sa foloseasca fondurile etc. Totul e legat de $$$, banu' conteaza !
  13. Pardon, 30W. Dupa cum vezi, e acelasi video si daca ce zici tu este corect atunci toata teoria conspiratiei pica fiindca ala zice a folosit doar 30W cand tu zici ce iti trebuie MW ptr. asa ceva. => Pe o mica eroare voita s-a putut construi un nou episod pe care cei de la Discovery sa-l livreze credulilor. PS: vezi de la minultul 2:58.
  14. 1. Voi nu vedeti ca oamenii astia care se dau mari experti, cat si cei care vor sa "divulge" aceste chestii, nu au toate tiglele pe casa ? 2. Totul porneste si se bazeaza pe afirmatia aceului asa-zis "expert" care a zis ca a obtinut exact aceleasi efecte cu doar 40W. In primul rand, cine poate confirma daca ala e expert sau nu ? In al doilea rand, voi chiar credeti ca la atata distanta departare de pamant, in atmosfera Pamantului, in spatiu, se poate face ceva cu doar 40W ? Va intreb si eu ca din cate vad sunt oameni electronisti printre noi, oameni cu studii in domeniu, char credeti ca are vreun efect puterea unui bec pe care-l aveti voi in casa, de doar 40W de la o distanta asa de mare de Pamant si asupra unei intregi planete ??? 3. In cazul in care ala chiar o fi vreun "expert" obscur, poate nu stiati dar televiziunile gen National Geografic, Animal Planet, Discovery si altele, sunt mari corporatii, din cate stiu una dintre ele a fost prinsa cu mata in sa cum ca filma animale la gradina zoologica si lua fondurile ptr. un reportaj care ar fi trebuit sa se desfasoare in salbaticie. Credeti ca e atat de greu sa ia un semi-expert obscur si sa-i dea ceva bani sa zica ce vor ei doar ca sa o mai puna de-un reportaj ? Iluminati, Evreii care s-au intors importiva lumii, Zuckenberg/Bill Gates, Blow Jobes etc. fac parte din Iluminati, alienii si multe alte rahaturi de genul, nu sunt decat niste prostii slab fondate, create de televiziunile de mai sus si adoptate cu o mare placere de cei carora le place sa creada in ceva, cat si de cei care au slabe cunostinte in domeniul respectiv si sunt usor de pacalit. Cu cat un popor, si aici ma refer in special la romanasii nostri, este cat mai slab instruit, cat mai slab scolarizat, cu atat va avea cat mai putine cunostinte din ORICE domeniu si, in consecinta, va fi foarte usor de prostit. In concluzie, televiziunile de mai sus deja si-au creat un public tinta care le va face audienta si au pe ce-si lua banii.
  15. Noile Big Macs de la McDonalds te si slabesc: http://www.arhiblog.ro/mancatul-dauneaza-grav-sanatatii/
  16. Filmuletele sunt facute de un anume manolescubd (este scris si pe ele). Chestia e ca acest omulet ori e mai putin sanatos din punct de vedere mental, ori stie ca chestiile astea paranoice prind bine la multime. Unii, mai nebuni decat el chiar si cred in ce se zice in ele, uitati-va spre exemplu ce nume de Youtube are cel care a purcat primul filmulet. Vi se pare un om sanatos la cap ? Uitandu-va si la nr. de vizualizari+comentarii veti vedea cat de bine prind chestiile astea cu Iluminati, cu Noua Ordine mondiala s.a.m.d. la publicul larg si usor de prostit. Iar cei usor de prostit sunt multi ca nu oricine pune botul la vrajelile astea cu Iluminati si NWO, da nici la cele cu extrateresti si OZN-uri (manolescubd avea filmulete in care spuna ca diferite OZN-uri au facut si au dres, si acolo erau destui "adepti").
  17. http://www.youtube.com/watch?v=hlyGe1e6ucQ Mosneagu vrea, dar vrea gratis.
  18. Master of Sanke: Oare e posibil asa ceva ? Pentru cei cu care au o prietena urata:
  19. Conteaza, ca daca esti din Iasi iti dau banii direct in mana.
  20. Thomas H. Cormen Introducere in algoritmi in romana ? Salut baieti ! Va rog si eu ceva mult de tot, nu ati putea urca, cei care aveti, cartea Introducere in algoritmi a lui Thomas H. Cormen in limba romana ? (daca o aveti si pe cea Algo' unlocked tot in romana chiar va multumesc, insa macar pe asta de prima daca ati urca-o) Multumesc mult !
  21. Va rog sa reincarcati aceste carti, daca se poate, ca nu mai sunt valabile linkurile. Multumesc !
×
×
  • Create New...