braga23 Posted September 30, 2013 Report Share Posted September 30, 2013 Salut, cine doreste sa se apuce de PPD(DreamCash) ofer metoda "blog" celor care se inscriu pe link-ul meu de referal + ofer ajutor prin teamviewer. Veniturile sunt foarte mari , dar trebuie sa si munciti. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alezu2000 Posted September 30, 2013 Report Share Posted September 30, 2013 posteaza cateva poze cu sumele primite in paypal, sa vedem si noi cat de mari sunt veniturile :> Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
muzicafan Posted October 9, 2013 Report Share Posted October 9, 2013 Ma intereseaza . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nSnoopy Posted October 9, 2013 Report Share Posted October 9, 2013 Salut, cine doreste sa se apuce de PPD(DreamCash) ofer metoda "blog" celor care se inscriu pe link-ul meu de referal + ofer ajutor prin teamviewer. Veniturile sunt foarte mari , dar trebuie sa si munciti.Adica ei devin referalii tai si tu ii inveti cum sa faca un video cu un program fake si sa faca un blog pe blogspot.com si cum sa puna cateva informatii despre programul fake.Oricine e interesat de PPD iti zic sigur daca s-a documentat un pic stie deja metoda. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ax3ldev Posted October 16, 2013 Report Share Posted October 16, 2013 Frate sunt interesat Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
CristianRoflmao Posted October 16, 2013 Report Share Posted October 16, 2013 Dreamcash e de tot cacatul ma.. a facut un pretin 33$ si a cerut bani prin paypal si la payments i zice ca tranzactia a avut loc,completed dar la paypal nu-i apare nimic.Le-a dat ticket si cica io dat detalile tranzactiei in care el o primit bani ca sa se scoata,dupa care o bagat duma ca paypal e de vina.Dupa aceia io dat contu si parola la paypalu pe care o trimis bani si nu o mai raspuns aia la ticket.Deci da,sunt foarte seriosi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Quahogz Posted October 16, 2013 Report Share Posted October 16, 2013 Tin sa te contrazic. Eu am cerut 2 plati, in total de 200$ si le-am primit pe amandoua la timp . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
CristianRoflmao Posted October 16, 2013 Report Share Posted October 16, 2013 Tin sa te contrazic. Eu am cerut 2 plati, in total de 200$ si le-am primit pe amandoua la timp .Bravo tie,oricum is niste hoti dracului,mi-a zis un prieten care il cunoaste pe admin... care ofc e roman.. adminul fura nisele si le da la prieteni "aia care fac mult in leaderboard" deci da.Copii folositi dreamcash! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nSnoopy Posted October 17, 2013 Report Share Posted October 17, 2013 Dreamcash opreste comision mult prea mare.Pe Fileice cel mai putin pe luna e 5k $ iar pe dreamcash cel mai mult pe luna nu e nici macar 5k $, am cont pe dreamcash am vazut ofertele care sincer ma cam dezamagesc, oferte de pe Adworkmedia de 1.10$ si la ei(Dreamcash) sunt de 0.50 . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...