MixTapeRST Posted October 7, 2013 Report Posted October 7, 2013 (edited) Salutare RST !M? numesc Alexandru ?i am 14 ani.Sunt aici pentru a înv??a limbajele de programare; XSS;SQLi(njection) etc. ?i s? inv?? despre Security.Mul?umesc ! Edited October 7, 2013 by MixTapeRST Quote
.darky Posted October 7, 2013 Report Posted October 7, 2013 (edited) limbajele de programare; XSS;MySQL injector etc.XSS este vulnerabilitate si cred ca in loc de "MySQL injector" ai vrut sa scri SQLi(njection). In felul in care ai scris, nu cred ca o sa ajungi departe.ON: Bun venit pe RST! Edited January 31, 2014 by .darky Quote
MixTapeRST Posted October 7, 2013 Author Report Posted October 7, 2013 XSS este vulnerabilitate si cred ca in loc de "MySQL injector" ai vrut sa scri SQLi(njection).In felul in care ai scris, nu cred ca o sa ajungi departe.ON: Bun venit pe RST! Mul?umesc. Am editat. Bine v-am g?sit. Quote
Zeeko Posted October 7, 2013 Report Posted October 7, 2013 Mul?umesc. Am editat. Bine v-am g?sit.Sterge si randul cu limbajele de programare . XSS/MySQLi nu sunt limbaje de programare .Cross-site scripting - Wikipedia, the free encyclopedia - XSSSQL injection - Wikipedia, the free encyclopedia - SQLi Poftim,documenteaza-te .ON : Bine ai venit . Quote
MixTapeRST Posted October 7, 2013 Author Report Posted October 7, 2013 Sterge si randul cu limbajele de programare . XSS/MySQLi nu sunt limbaje de programare .Cross-site scripting - Wikipedia, the free encyclopedia - XSSSQL injection - Wikipedia, the free encyclopedia - SQLi Poftim,documenteaza-te .ON : Bine ai venit .Mul?umesc, nu am pus acolo Limbajele de programare.Am pus Punct ?i virgul?.Am zis c? vreau s? inv?? Limbajele de programare ;[?i] etc. Quote