just-for-funn Posted October 12, 2013 Report Share Posted October 12, 2013 Am mai postat si aici si pe alte forumuri, ca sunt in cautare de un site cat de cat decent pentru jocuri MMORPG, si nu am reusit sa gasesc mai nimic ce sa imi placa pana acum cateva minute!Am dat de astea doua jocuri ... si ma intereseaza ii ce fel de portal, sau platforma web folosesc, findca sunt 2 compani si jocuri diferita care folosesc acelasi website, deci ar fi trebuit sa apeleza la cineva care sa le ofere site`ul respectiv,.Aveti careva idee|? Eu am incercat sa ma uit in sursa paginii, poate poate gasesc ceva dar nu am gasit nici o informatie de folos|!Home | Blade & Soulhttp://9d.dzogame.com/teaser/trang-chu.html Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BLODAS666 Posted October 12, 2013 Report Share Posted October 12, 2013 Vrei platforma web de la 9 Dragons??? Tu macar ai auzit de jocul asta? Nu e orice server de metinas, prietene. E un joc mare. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sebywarlord Posted October 12, 2013 Report Share Posted October 12, 2013 Vrei platforma web de la blade&soul B&S este un joc creeat de NCSOft,o companie koreeana care au creeat foarte multe mmo-uri de-alungul anilor,chiar crezi ca o asemena companie ar folosii o "platforma" ? crezi ca isi fac site-ul pe wordpress sau joomla?Si-l codeaza ei singuri Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
just-for-funn Posted October 12, 2013 Author Report Share Posted October 12, 2013 (edited) Imi cer scuze, poate m`am exprimat gresit ... ce caut eu e un site ca cele doua de mai sus. 9 Dragons si B&S nu au nici o legatura, la fel nici NCSOft cu Joongwon Games, sunt jocuri si cumpani diferite, care au un website identic, si ma intereseaza de unde au facut rost de el, de la o alta companie, de unde, ca e imposibil sa fie doar o coincidenta si ambele compani sa se fi gandit la acelasi design pt website! Nu|?Vrei platforma web de la 9 Dragons??? Tu macar ai auzit de jocul asta? Nu e orice server de metinas, prietene. E un joc mare.Da am auzit, si joc de prin 2007.Vrei platforma web de la blade&soul B&S este un joc creeat de NCSOft,o companie koreeana care au creeat foarte multe mmo-uri de-alungul anilor,chiar crezi ca o asemena companie ar folosii o "platforma" ? crezi ca isi fac site-ul pe wordpress sau joomla?Si-l codeaza ei singuriRepet, e imposibil ca ambele cumpanisa se fi gandit la acelasi design pentru websitul respectiv, uita`te frate ca 99% sunt identice. Deci in concluzie au apelat la un serviciu, o companie de website`uri care overa acel portal/platforma sau cum ii spune. La fel cum RST si alte mii de forumuri au apelat la vBulletin!Ce suparare e asa de greu sa ma intelegeti|?9DragonsBlade and Soul Edited October 12, 2013 by just-for-funn Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...