Jump to content

BLODAS666

Active Members
  • Posts

    221
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by BLODAS666

  1. De ce te complici ma omule cu site... Direct "pa" strada, live 100%, prospatura... Asa pe net e prea "cu prezervativ", mai da-o in cacat de treaba. Daca "face" fetele "vidiocet", crezi ca nu ar sta si la o m...uratura???
  2. Cine vrea un site "ca lumea" sa apeleze la EAdrian, e skilled nenea...
  3. +1 O alta dovada graitoare :
  4. Caut o persoana cu care sa facem tutoriale in romana pe urmatoarele teme : -gameplay jocuri , in special cele MOBA (Smite,LoL,etc...) -tutoriale software (antivirusi, diferite utilitare,etc...) -recomandari hardware (configuratii, recomandarea zilei,etc...) -mobile (tot ce tine de aceasta sfera...) Activitatea consta intr-un canal de Youtube si un site. Cine este interesat este rugat sa lase un reply. Eu pot face tutoriale in ceea ce priveste zona de gaming si recomandari software si hardware. As avea nevoie in mod special de un om pentru zona mobile, insa astept persoane entuziaste pentru acest proiect. Intrebari si alte informatii le astept tot aici.
  5. Avira a coborat foarte jos de ceva vreme. "Lovitura" asta cu scoaterea firewall-ului (mediocru dar decent) mi-a confirmat asteptarile.
  6. Vrei platforma web de la 9 Dragons??? Tu macar ai auzit de jocul asta? Nu e orice server de metinas, prietene. E un joc mare.
  7. Tagul se incheie asa : </sarcasm> ... E cel mai penibil sa te faci de ras cand vrei sa ii dai peste nas cuiva.
  8. Eu incerc sa te incurajez pe langa restul! Poti sa iti cumperi un host si un domeniu, te costa foarte putin, si astfel o sa para mult mai "profesionist" site-ul tau. Ca si continut, ai anumite greseli care pot fi corectate daca o sa fii atent. In rest e o idee buna, ai putea sa incerci sa monetizezi traficul si cam atat in rest. Succes!
  9. BLODAS666

    Citatie :))

    Sa nu scapi sapunul! Atat iti zic...
  10. FHM cand stau pe buda... In general Playboy.
  11. Asta e troller... Stateam si ma gandeam, ar trebui sa se inventeze un nou gen de muzica, muzica troll, cu "artisti" precum "Fara zahar", "Cassa Locco", si alti trolleri d-astia.
  12. *Invoc puterea staffului sa isi bage pula in comentariile de cacat ale lui lolzerbuzz!* Channeling...
  13. S-au scos si cu un eventual sapun scapat prin penitenciarele de maxima securitate din USA...Nu o sa se mai constipe mult timp de acum in colo.
  14. Iti prezic o plecare foarte curanda dintre noi. Contul tau o sa treaca in lumea celor care nu mai posteaza! Cizeleaza-te...
  15. 2 tarani iobagi, e tipic pentru Rromanistan. Nu ma mira sa ii dea si un branci pe scari.
  16. Bai lolzerbuzz asta, de ti-ai scris "nicu' " cu litera mica, ar fi bine ca toata lumea sa fie educata si sa cunoasca diferenta intre doua definitii total diferite. Tu de exemplu daca ai fi olog, ai avea handicap locomotor, ti-ar conveni sa iti zica lumea ca esti prost? Nu! Si nu a ranit nimeni orgoliul nimanui, dar defapt stai, cine te-o fi bagat in seama pe tine???
  17. Aia nu e haceri, aia e niste carderi de 2 lei, atat de prosti incat au ajuns la parnaie. Nu o sa deosebeasca nimeni din afara domeniului hackerul de carder, dar macar noi aici sa stim sa facem diferenta.
  18. Cauta pe google skype resolver API si o sa intelegi.
  19. Am uitat sa mentionez ca astept parerile voastre, bug reporturi (daca e cazul), si ce ati vrea sa vedeti nou in v3...
  20. CPU te referi! Si da, e straniu... o_O
  21. Propun doar indepartarea functiei de moderator chat pentru userul numit "Kabron", instiga la injurii prin diverse apelative ("femeie","prost", si lista poate continua), si apoi o face pe "corectul" si da ban cum te prinde pe chat. Asta e moderator? Eu cred ca s-au cam inmultit protestele impotriva lui Kabron...
×
×
  • Create New...