Guest flama Posted August 28, 2007 Report Posted August 28, 2007 Magenkyo Sharingan: cred ca sunt bantuitMagenkyo Sharingan: a batut cineva la usha ... am zis intra ca sunt pe wcMagenkyo Sharingan: dar nu a intrat nimeniMagenkyo Sharingan: si apoi la 1 minut ies din baieMagenkyo Sharingan: si deschid usaMagenkyo Sharingan: pe hol un vecin ... zic dumneavoastra ati batut ?Magenkyo Sharingan: el zice nu dar a fost un baiat si a intratMagenkyo Sharingan: ...Magenkyo Sharingan: si nu e nimeni in casaMagenkyo Sharingan: sunt singurMagenkyo Sharingan: scary shit !!!! Quote
escalation666 Posted August 28, 2007 Report Posted August 28, 2007 ai grija la ciupercutzele alea magice Quote
Pastilatu' Posted August 28, 2007 Report Posted August 28, 2007 era nemessis ...venea sa ti-o dea @ caca Quote
Boxer Posted August 28, 2007 Report Posted August 28, 2007 In locu tau m-as muta din apartament si mi-as angaja bodyguard Quote
grunter Posted August 28, 2007 Report Posted August 28, 2007 Ziceai ca erai pe wc....cred ca au fost halucinatzii.....DHA la miros :PP Quote
diual_layer Posted September 28, 2007 Report Posted September 28, 2007 ca veni vorba de chesti dealea scary.. care fati jucat deaci OUIJA?? eu am un prieten.. numa cu asa ceva se ocupa.. ma chemat si pe mine.. dar nu am curaj sa joc.. Ouija = o metoda cu care sa vb cu spiritele.. printro tabla.. care este scris Alfabetu A-Z YES NO GOOD BYE 1-9 uitativa la tot.. oricum.. ador reality shourile despre Ghost and paranormal.. Quote
Ras Posted September 28, 2007 Report Posted September 28, 2007 ca veni vorba de chesti dealea scary.. care fati jucat deaci OUIJA?? eu am un prieten.. numa cu asa ceva se ocupa.. ma chemat si pe mine.. dar nu am curaj sa joc.. Ouija = o metoda cu care sa vb cu spiritele.. printro tabla.. care este scris Alfabetu A-Z YES NO GOOD BYE 1-9 uitativa la tot.. oricum.. ador reality shourile despre Ghost and paranormal..eu nu cred in asa ceva... cumva ei sunt controlati si li se misca mana catre Yes,No,1,A etc.daca spiritul le misca mana in timp ce joaca ouija de ce nu le misca mana si cand nu se joaca acest joc?mie unu mi se pare o chestie banala pe care si un copil de 8 ani poate sa o faca la misto... Quote
diual_layer Posted September 29, 2007 Report Posted September 29, 2007 despre ouija.. crek am si eu pana la urma aceiashi parere.. ca m-am itneresat pe net... si am citit undeva ca e. doar efectu ideomotor creieru iti face pe plac.. oricum... in legatura cu ghost's.. si alea.. eu cred in asa ceva.. si ii al naibi de urat sa vezi cu ochi tai Quote