Jump to content
Guest flama

sunt bantiut astept pareri :(

Recommended Posts

Posted

Magenkyo Sharingan: cred ca sunt bantuit

Magenkyo Sharingan: a batut cineva la usha ... am zis intra ca sunt pe wc

Magenkyo Sharingan: dar nu a intrat nimeni

Magenkyo Sharingan: si apoi la 1 minut ies din baie

Magenkyo Sharingan: si deschid usa

Magenkyo Sharingan: pe hol un vecin ... zic dumneavoastra ati batut ?

Magenkyo Sharingan: el zice nu dar a fost un baiat si a intrat

Magenkyo Sharingan: ...

Magenkyo Sharingan: si nu e nimeni in casa

Magenkyo Sharingan: sunt singur

Magenkyo Sharingan: scary shit !!!!

Posted

ca veni vorba de chesti dealea scary.. care fati jucat deaci OUIJA?? eu am un prieten.. numa cu asa ceva se ocupa.. ma chemat si pe mine.. dar nu am curaj sa joc.. Ouija = o metoda cu care sa vb cu spiritele.. printro tabla.. care este scris Alfabetu A-Z YES NO GOOD BYE 1-9

uitativa la tot.. oricum.. ador reality shourile despre Ghost and paranormal..
Posted
ca veni vorba de chesti dealea scary.. care fati jucat deaci OUIJA?? eu am un prieten.. numa cu asa ceva se ocupa.. ma chemat si pe mine.. dar nu am curaj sa joc.. Ouija = o metoda cu care sa vb cu spiritele.. printro tabla.. care este scris Alfabetu A-Z YES NO GOOD BYE 1-9

uitativa la tot.. oricum.. ador reality shourile despre Ghost and paranormal..

eu nu cred in asa ceva... cumva ei sunt controlati si li se misca mana catre Yes,No,1,A etc.

daca spiritul le misca mana in timp ce joaca ouija de ce nu le misca mana si cand nu se joaca acest joc?

mie unu mi se pare o chestie banala pe care si un copil de 8 ani poate sa o faca la misto...

Posted

despre ouija.. crek am si eu pana la urma aceiashi parere.. ca m-am itneresat pe net... si am citit undeva ca e. doar efectu ideomotor creieru iti face pe plac.. oricum... in legatura cu ghost's.. si alea.. eu cred in asa ceva.. si ii al naibi de urat sa vezi cu ochi tai