FiliBlox Posted November 1, 2013 Report Posted November 1, 2013 Salut, am 3 telefoane replica samsung galaxy s4 si 1 telefon replica samsung s3...Problema este ca nu inteleg ce sistem de operare folosesc, sunt bine facute incat sa nu iti dai seama ce versiune este. Nu are android asta e clar, nici in setari nu am gasit nimic, si nici sub baterie decat niste chestii la fel ca la cel original.Nu am posibilitatea sa il conectez printr-un cablu de date, doar prin card microsd, nu dau bani pe cablu..Cunoasteti vreo metoda prin care sa aflu ce sistem de operare poate sa aiba, si ce formate de fisiere suporta atat pentru jocuri cat si pentru alte aplicatii?Nu este anuntul meu dar arata la fel ca asta, pe meniu...Samsung Galaxy S4 Replica - tocmai.roE cam la fel la aparenta... Quote
sadik Posted November 1, 2013 Report Posted November 1, 2013 E clar, ruleaza AndroiOS. Arata ca android cu skin. Poti incerca sa ii faci flash cu ROM-ul de S4. Quote
FiliBlox Posted November 1, 2013 Author Report Posted November 1, 2013 Nu are cum sa functioneze asta, din moment ce nu este un android. Este o copie ordinara, dar ma intereseaza cum se numeste. Quote
FiliBlox Posted November 1, 2013 Author Report Posted November 1, 2013 Daca intri in aplicatia google play se deschide ceva chinezesc, setarile nu seamana absolut deloc cu un android, am incercat sa deschid un format de android si nu suporta formatul. Quote