Jump to content

sadik

Active Members
  • Posts

    172
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by sadik

  1. sadik

    [I'm out]

    Baieti si Fete, Mi-a facut placere sa fiu pe RST cat am fost insa mi-a ajuns. Am cunoscut cateva persoane interesante cu care chiar am ce discuta si voi pastra legatura cu respectivii. In rest ceea ce mi-a pus capac a fost chestia cu Valium. Ceea ce a facut el nu este corect, si nu, nu este etic. Insa reactia RST la situatia respectiva a fost exagerata si publicarea datelor lui fara cererea organelor competente, sau incompetente, a fost, este si va ramane o marlanie. Chiar si in cazul in care fiecare persoana care a votat "da" nu a facut vreodata o ilegalitate. Desi ma indoiesc. Valium pare a fi un pusti. Si nu doar atat, pare sa fie un pusti cu potential care isi canalizeaza talentele aiurea. Iar voi ca o comunitate de "haxxeri", specialisti si altele ar fi trebuit sa fiti mai intelepti si sa il invatati. Si cand spun "invatati" nu ma refer la cum decurg suficiente diferente de opinii ca la gura cortului ci sa ii spuneti Gigel nu-i bine ce faci si o sa te arzi. Ia si incearca asta pe un site din Pakistan decat pe unul din Romania. Insa nu, comunitatea de pe RST este ocupata sa decida cine este mai 1337, cine greseste si cine face bine, si mai ales cine are gramatica cea mai corecta. A si sa nu uitam de "abuzurile de putere" cat timp si energie pierduta pentru "vai sa moara mama mi-ai dat ban. te gasesc si te tau sa mor!". Really? Cand am plecat din Romania am avut un motiv foarte bine definit. S-ar parea ca aceleasi logica se aplica si la comunicati de romani. O zi buna! sadik
  2. Merge foarte bine. L-am incercat!
  3. Nu ma intereseaza sa sparg telefonul. Vreau acces la un BACKUP de iPhone4s care este protejat cu parola. Mai exact vreau sa aflu parola.
  4. Salut baieti si fete, Am un bakcup de iPhone criptat. Cunosc 5 caractere din parola si pozitia lor deci am nevoie de un mask attack. Pe sistemul meu am o viteza de 6-7000 parole/secunda. Am nevoie de un cracker cu un sistem puternic care sa imi poata face bruteforce pe restul parolei. Platesc pentru parola, nu pentru "incercari". Inca nu m-am gandit la un pret pentru ca nu am mai solicitat astfel de servicii. Astept oferte/pareri/interesati. Pentru moment nu am nevoie de PM-uri. Discutam la liber in thread. Multumesc.
  5. Si daca el iti fute femeia te superi sau nu?
  6. @aelius sorry, nu stiam ca aveai topic deschis deja. @yo20063 sa instalezi un LVM criptat nu e mare chestie. ai boot 200-500 MB si restul LVM in care faci partitii. Am facut-o pe cateva sisteme Slackware si Arch. De cand am avut pc-uri cu cel putin 4GB RAM nu m-am obosit sa fac partitie swap. Mi se par inutile. Mai au vreo utilitate pentru uz normal cand ai peste 4GB ? De ex azi imi instalez Kali pe un sistem cu 12 GB. Merita sa ii fac swap, sau as observa vreo diferenta?
  7. Kali Linux introducing Emergency Self Destruct feature to Full Disk Encryption tl;dr Offensive-Security vor sa adauge un feature la full-disk encryption unde cu o parola speciala in loc sa decriptezi stergi hardul. Asta ar rezolva problema stickerului cu "Put nail through here!" in dreptul hardului. Inca se discuta daca ar trebui sa adauge optiunea asta. Pe blogul lor se poate vota: Emergency self-destruction of LUKS in Kali | Kali Linux Enjoy!
  8. M-am entuziasmat degeaba. Credeam ca a iesit ceva nou de la Offensive-Security.
  9. Doua challenge-uri interesante scoase de Cyber Security Challenge UK: https://cybersecuritychallenge.org.uk/virtuals.php Eu sunt la primul challenge la al doi-lea pas. Enjoy! Daca cineva are chef de discutii pm sau public, cum vrea!
  10. sadik

    Helpdesk free

    @blech personal apreciez initiativa, insa tu ai lasa pe cineva sa se plimbe de-aiurea prin calculatorul tau? Eu nu. Chiar daca persupun ca oferi serviciul persoanelor care nu sunt la curent cu securitatea sau cu tehnologia ai facut un studiu de piata, sau ai evaluat in vreun mod daca publicul non-technical ar fi interesat?
  11. Nu cred ca cineva de aici poate sa iti spuna ceva care sa te ajute. Tu esti singurul care poti face alegerea asta si doar tu ai toate informatiile. Ma indoiesc de cat de detaliat poti descrie o persoana in doua paragrafe. Gandeste-te si alege cum crezi tu. Care te face mai fericit?
  12. Personal CEH mi se pare apa de ploaie. Desi pe incepatori s-ar putea sa ii invete ceva.
  13. Nu merita 2000 de euro pentru un curs de CEH. Poti sa iti cumperi cartea si examenul e parca 200-400 euro. Decat CEH recomand cursurile de la Offensive Security. Daca ai baza in Linux poti sa faci destul de usor Pentesting With Backtrack si WiFu. Dar daca vrei ceva care sa iti dea o idee despre cand esti gata sa incepi sa faci Pentesting atunci CREST este unul foarte bun. Iti trebuie cunostinte in toate domeniile care tin de Pentesting si asta inseamna si legislatie si parte tehnica si metodologie. In plus nu exista curs sau carte iar examenul e vreo 300 de euro.
  14. @SilenTx0 dar in schimb ai o gramada de calculatoare cu care sa te "joci"
  15. Pana acum sunt foarte multumit de Elementary OS. Pentru desktop descurca foarte bine. Pentru servere cel mai bine m-am inteles cu CentOS.
  16. Chiar nu stiam ca exista ANRCTI. Multumesc ca mi-ai zis.
  17. Astia fabuleaza. Inca au impresia ca Internetul apartine de vreo tara. Mai nou vad ca au aparut si la noi imbecili care habar nu au cu ce se mananca dar isi dau cu parerea. (sau asa a fost intotdeauna in politica? )
  18. sadik

    GNOME v.s KDE

    KDE mananca ridicol de multe resurse si mi-a lasat impresia ca e putin nefinisat si buggy. In plus Gnome 3 arata foarte sexy. Totusi pentru ceva ultra-light as merge pe fluxbox.
  19. E greu de spus din cate detalii ai dat. Ce output ai la "ifconfig -a"? Ai placa de retea pe USB?
  20. In majoritatea cazurilor se prefera CSS fata de metodele clasice in HTML ca totul sa fie centralizat si rezultatul final sa fie mai solid sau mai structurat. CSS este avantajos daca butonul respectiv se repeta de n ori. Dar daca iti apare o singura data si HTML-ul pe care il folosesti nu este depreciat atunci nu vad de ce te-ai obosi cu CSS.
×
×
  • Create New...