Jump to content
vladiii

RFI Scanner

Recommended Posts


[url]http://rapidshare.com/files/52639094/rstrfi.rar.html[/url]

Il facui in VB6. Dureaza sub 1 minut pentru 2 domenii [prima lista] si 35 de dorkuri [a 2-a lista]. Ideea este ca programul se inteapa dupa ce dai &Scaneaza, dar trebuie sa asteptati, ca isi revine cu rezultatul final [pentru ca majoritatea instructiunilor din codul sursa sunt asincronice :(]. Am incercat sa implementez un thread nou care sa porneasca la apasarea butonului Scaneaza si cu ocazia asta am descoperit [cred] un Buffer Overflow in Visual Basic 6 [:lol:]:

vbbof2da2.jpg

Ce trebuie sa faceti ? In prima lista loadati domeniile [www.google.ro spre exemplu], iar in a 2-a lista dorkurile [/index.php?page=, etc]. Daca folositi un c99 shell, la Cuvant Cheie bagati: c99, daca folositi un r57, la cuvant cheie bagati r57. Acum depinde...

Cum functioneaza ? Destul de simplu, cauta in codul sursa al paginilor respective Cuvantul Cheie. Daca il gaseste, atunci e vulnerabil, daca nu il gaseste, nu e vulnerabil :).

Nu raspund pentru ceea ce poate provoca programul [anumite daune] si va sugerez sa folositi un proxy cand il utilizati !

NU este versiunea finala ! Daca aveti idei pentru versiunea finala, sa imi spuneti, eu pana atunci vreau sa implementez un nou thread. Dar ma intereseaza daca va place ideea principala si timpul de executie [mai repede nu am cum sa-l fac sa execute, poate in alt limbaj].

LE: Va recomand sa folositi urmatorul shell: http://www.evilc0der.com/c99.txt? deoarece se incarca mai repede ! Sa stiti ca o sa conteze si conexiunea dvs la internet !

Va salut ! Bafta ! :wink:

Link to comment
Share on other sites

Nu este vorba de un loop infinit pentru ca programul functioneaza, chiar daca devine alb. De ce devine alb ? Pentru ca intra intr-un FOR foarte mare (nr siteuri * nr dorkuri) si GUI nu se mai updateaza.

De aceea implementez un nou thread, pe langa cel principal, astfel incat in threadul secundar sa se execute acest FOR care "ingheata" aplicatia.

Mai am putin. I'll be back soon.

LE: Am o problema care nu imi explic de la ce provine. Cand rulez programul in Debug Mode [cu noul thread implementat] functioneaza perfect, nu se mai blocheaza, are viteza, tot, tot, dar cand il fac executabil si il rulez imi da eroare grava [fatala] la apasarea butonului care creeaza noul thread !!!

Cine ma poate ajuta cu aceasta problema este rugat sa o faca !

LE2: Ma apuc sa scriu codul in Delphi ca VB ESTE DE TOT CACATU' !!!

Tnx :!:

Link to comment
Share on other sites

Gata, am rescris codul in totalitate in Delphi (multumesc mult lui Shocker pentru ajutorul acordat, nu in ultimul rand mamei si tatei si fanilor care m-au sustinut). Acum nu se mai inteapa aplicatia datorita noului thread creat, viteza este mai maricica, i-am adaugat un ProgressBar si cam atat. Mie imi functioneaza perfect, astept parerea voastra ^_^

Download Link:


[url]http://rapidshare.com/files/54646815/RFI_Scanner__final_.rar.html[/url]

LE: Va recomand cu mare, mare caldura, sa folositi un proxy, deoarece logurile pastreaza informatia ca IPul X a intrat pe siteul acela ! Bafta !

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...