grunter Posted September 4, 2007 Report Posted September 4, 2007 am incercat sa ciordesc niste parole de Y! cu programul asta.."S-H Y! pass-sender 1.1" dar din pacate in mail nu am primit nimic...de asemenea am incercat si"Y! Jacked" avand in vedere ca are nush cati ani am crezut ca merge si cu asta ...nimic....imi puteti zice unu care sa mearga va rog -=10x=- Quote
grunter Posted September 4, 2007 Author Report Posted September 4, 2007 de ce nu-mi apare postu?? la "ultimele stiri" Quote
virusz Posted September 4, 2007 Report Posted September 4, 2007 incearca cu un trojan... sau keylogger .. is o tona destul de bune asa ca nu mai dau nume (pentru ca nici eu nu stiu ah... sau poate victima are antivirus .. ori nu l-a executat Quote
grunter Posted September 4, 2007 Author Report Posted September 4, 2007 in ziua de azi toti..t&^*% au antivirus Quote
virusz Posted September 4, 2007 Report Posted September 4, 2007 nu e problema prea mare... faci rost de ceva nedetectabil.. Quote
c0der Posted September 4, 2007 Report Posted September 4, 2007 toti t&^*%= toti tonti[tontii] s-a referit sau tantiiideea este ca daca ai un keylogger bun, nu-l detecteaza antivir, check out this url link : http://www.planet-source-code.com/si ia un keylogger bun de acolotot ce trebuie sa faci este sa il convingi pe ala sa il execute, ca ar fi bine dupa ce il trimiti prin mess ceva sau pe mail sa se autoexecute fara sa apese nimic, ar fi mare minune, mi se pare ca merge si dintr-o pagina web se execute Quote
HexString Posted September 4, 2007 Report Posted September 4, 2007 c0der dar fa-l .jpg sa para mai apetisant ) ... Quote