matatatasalut Posted November 15, 2013 Report Posted November 15, 2013 Deci , treaba sta in felul urmator am o adresa de email de mai mult timp iar acum imi cere intrebarile secrete care eu nici nu le-am stiut eram mai mic nu mi-am facut eu contul .... si nu vreau sa imi fac alt email ce imi puteti spune sa fac ? Quote
matatatasalut Posted November 15, 2013 Author Report Posted November 15, 2013 Nu ai ce sa faci decat sa-ti bagi singur un stealer in calculator/laptop/ce-ai tu , si iti vei recupera toate conturile.Si cand iti cere intrebarile secrete ? Cand dai "am uitat parola" ? E normal, n-ai ce face.Poi eu am parola contului .... dar nu ma lasa sa ma loghez pana nu raspund la intrebare .. altcineva ? Quote
yo20063 Posted November 15, 2013 Report Posted November 15, 2013 Lasa-l o zi, si incearca sa te loghezi din alta parte, preferabil cu alt provider de net, s-apoi dupa ce intri modifica-ti intrebarile Quote
bubu2005 Posted November 15, 2013 Report Posted November 15, 2013 Si eu ám fost ásá si ám cerut recuperáreá párolei prin máil álternátiv ...si ám scápát de intrebári Quote
matatatasalut Posted November 28, 2013 Author Report Posted November 28, 2013 Alta solutie ... nimeni ? Quote