FEIFAN Posted November 22, 2013 Report Posted November 22, 2013 (edited) Salutare!Bine v-am gasit, sunt un flacau, flamand de informati IT, si cu siguranta imi voi dezvolta cunostintele din aceasta comunitateIn primul rand vreau sa imi da-ti un sfat, pe un PC desktop cu un procesor care suporta 64bit si 4GB RAM are rost sa trec pe 64bit? Va rog sa-mi recomandati dupa parerea voastra cel mai bun OS pentru aceasta configuratie.Mersi fain,o zi buna! Edited November 22, 2013 by FEIFAN Quote
sadik Posted November 22, 2013 Report Posted November 22, 2013 Salut si bine ai venit!Nu exista "cel mai bun OS" pentru o configuratie.Depinde ce vrei sa faci cu el.Eu am un laptop cu 4GB si folosesc Elementary OS pe el, versiunea de 64-biti. Merge foarte bine, insa la fel de multumit am fost si de Windows7, Windows8, Slackware, Arch sau Kali. Quote
FEIFAN Posted November 22, 2013 Author Report Posted November 22, 2013 (edited) Bine v-am gasit!mersi frumos de sfat sadik,daca nu te superi, Elementary OS e baza pe linux? Edited November 22, 2013 by FEIFAN Quote