BlackMamba Posted November 22, 2013 Report Posted November 22, 2013 Salut RST. De cateva zile lucrez la un website si acum am o mica mare problema .Vreau sa pun un formular <form action="???????" method="post">Nume:<input type="text" name="nume">Prenume:<input type="text" name="prenume"><br><input type="submit" value="Trimite"></form> intrebarea mea este cum fac ca atunci cand se apasa butonu trimite sa primesc un mail cu datele completate din formular ? Mentionez ca nu stiu sa fac un script cgi ! Quote
TheTime Posted November 22, 2013 Report Posted November 22, 2013 Cauta un php mail form sau php contact form. Exemplu Quote
m1dst1k Posted November 23, 2013 Report Posted November 23, 2013 Ai aici tot ce iti trebuie:http://www.w3schools.com/php/php_mail.asp Quote
monstertube Posted November 23, 2013 Report Posted November 23, 2013 Salut RST. De cateva zile lucrez la un website si acum am o mica mare problema .Vreau sa pun un formular <form action="??????" method="post">Nume:<input type="text" name="nume">Prenume:<input type="text" name="prenume"><br><input type="submit" value="Trimite"></form> intrebarea mea este cum fac ca atunci cand se apasa butonu trimite sa primesc un mail cu datele completate din formular ? Mentionez ca nu stiu sa fac un script cgi !$nume = $HTTP_POST_VARS['nume'];$prenume = $HTTP_POST_VARS['prenume'];$subj = "User inregistrat";$msg = "Nume:$nume\nPrenume:$prenume";$email = "mail@mail.com";mail($email, $subj, $msg);pui asta in <form action="???????.php" Quote
BlackMamba Posted November 24, 2013 Author Report Posted November 24, 2013 monstertube , sigur e corect codul , cand apas trimite imi apare o pagina noua in care este afisat codul Quote
dekeeu Posted November 24, 2013 Report Posted November 24, 2013 Pagina care face prelucrarea datelor trebuie sa fie de tip .php (poti include HTML in fisiere de tip .php dar NU invers).Codul dat de monstertube trebuie pus in fisierul .php din atributul "action" din cadrul tagului <form></form> al formularului tau. Quote
l3tmeb3 Posted November 24, 2013 Report Posted November 24, 2013 plus, pune si fisierul .php pe ftp Quote
SticKyWoX Posted November 24, 2013 Report Posted November 24, 2013 Codul trebuie pus intre tagurile<?phpsi?> Quote