razvansoare Posted November 23, 2013 Report Posted November 23, 2013 Salutari,sunt Razvan,prietenii ma striga Soare(ptr ca asa e numele meu de fam.),de curand am aflat si de aceasta comunitate si am spus de ce sa nu ma integrez,sunt incepator in ceea ce inseamna hacking si as dorii sa invat mai multe..cu timpul.Sunt aici ca sa fac cunostinta cu prieteni noi si sa invat cat mai multe posibil. Quote
H3xoR Posted November 23, 2013 Report Posted November 23, 2013 Nu ne-ai spus câ?i ani ai..., nici adresa la care locuie?ti, nici cât por?i la papuc... glumesc .Bun venit! Quote
Viral-One Posted November 23, 2013 Report Posted November 23, 2013 Salut iti urez un calduros bun venit. Quote
razvansoare Posted November 23, 2013 Author Report Posted November 23, 2013 Va multumesc pentru urari,am uitat sa mentionez..16 ani , adresa-necunoscuta Quote
unic Posted November 23, 2013 Report Posted November 23, 2013 (edited) Va multumesc pentru urari,am uitat sa mentionez..16 ani , adresa-necunoscuta Uita-te in buletin, trebuie sa dai adresa completa, cnp-ul si nr de telefon + mailBUN VENIT!!!EDIT: Cate gagici ai si nr de telefon ale lor + facebook-ul lor, aici asa trebuie sa dai fiecare detaliu despre tine Edited November 23, 2013 by unic Quote