acorex Posted November 28, 2013 Report Posted November 28, 2013 Salut,exista vreun site unde pot invata simplu C++?Caut un site de genul: Inveti lectia dupa care iti da sa programezi ceva. Quote
vasile.dickulescu Posted November 29, 2013 Report Posted November 29, 2013 (edited) Pentru ati raspunde la intrebare, astea 3 le folosesc si eu si mi se par cele mai complete:-> Learn C++-> cplusplus.com - The C++ Resources Network-> C programming.com - Learn C and C++ Programming - Cprogramming.comAtunci cand o sa cauti o sintaxa din C++ sau diferite informatii despre tipuri si variabile, cel putin 2/3 din siteurile de mai sus o sa fie in primele rezultate pe google. Personal prefer Cluplus.com pentru ForumInsa, pentru C++ mi se pare normal sa folosesti un ebook de genul Totul Despre C si C++ (Manual Fundamental de Programare) sau Accelerated C++ 2000 si un compiler de genul CodeBlocks sau Eclipse. Invatatul de C/C++ online e total diferit de invatatul PHP/HTML/JavaScript online, si de asta iti recomand varianta off-line cu ebookul Edited November 29, 2013 by vasile.dickulescu Quote
tjt Posted November 29, 2013 Report Posted November 29, 2013 https://developers.google.com/edu/c++/ Quote