FiliBlox Posted December 8, 2013 Report Posted December 8, 2013 Salut.Am o problema, deschid tableta, si ramane blocaata in loading screen mai exact ( infotouch itab 703... ) se incarca la infinit.Ce solutii ar fi? Nu are buton de volum, decat buton pentru aprindere/inchidere respectiv blocare/deblocare. Ar trebui rootata sau cum?Astept un raspuns daca sunt cunoscatori. Quote
kempactick Posted December 8, 2013 Report Posted December 8, 2013 Daca se incarca la infinit trebuie resetata.Dar vei pierde unele date...NU trebuie rotata. https://www.google.ro/search?q=Infotouch+Itab+703&ie=utf-8&oe=utf-8&rls=org.mozilla:en-US:official&client=firefox-a&channel=rcs&gws_rd=cr&ei=sz2kUsmoFtTwhQfn94HYBQ#channel=rcs&q=Infotouch+Itab+703+resetare&rls=org.mozilla:en-US%3Aofficial Quote
FiliBlox Posted December 8, 2013 Author Report Posted December 8, 2013 (edited) Nu am nevoie de absolut nicio informatie care este stocata in ea. Imediat testez, multumesc.Nu functioneaza cu resetare, am dat pana si pe butonul ei incorporat sub carcasa si nimic. Edited December 8, 2013 by FiliBlox Quote
kempactick Posted December 8, 2013 Report Posted December 8, 2013 Uita-te pe site-ul official.iTab Forum Tablete :: Topics in Tableta iTab 703 Dual Core (1/1) Quote
FiliBlox Posted December 8, 2013 Author Report Posted December 8, 2013 Daca ai fi fost putin atent ai fi vazut ca am postat si acolo problema. Quote