Jump to content

kempactick

Active Members
  • Posts

    225
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by kempactick

  1. Ye YE YE... toata lumea face tutoriale despre programare, dar noi nu stim bazele.. (copyright @Kabron)
  2. No... voiam sa imi bag pula in toti illuminatii... si-n mortii mamii lor( tot cu de I) si imi bag pula-n gramatica voastra aia care ma corecteaza voiam doar sa-mi bag pulan in satana si-n mamele voastre care s-au rugat la Dumnezeo sa iesiti din pizdele alea uscate si in continuare in bag pulan in toti rocari sau cum se scrie nu reclam pe nimeni... doar aici sa vada toata lumea ca ne bagam(aici poate se considera careva) pulan in satana sin rocu vostru... Nu va obositi sa citi: Doar ca eu nu-s fucked up ca aia care asculta rock iluminatii pizdii Cius madfakrs see ya in Africa sper sa primesc si eu un laic inainte de ban sau dupa Vad ca numa illuminati pe aici care stiu sa tipe... thx Elohim see ya at barbeq aaaa da stati asa in pula mea... tot eu primesc ban pe chat pentru ca nu sunt de acord cu cacaturile astea cu rock&illuminati&satana shit???? then sa va iau in pula pe toti... plus ca cacatul ala care cere rdp pe chat sau altul ma strigat in pula mea puiule.. gay shit futuvan beregata de gay satanisti ordinar eu mai batran ca tactu ma bagateas in pizda matii cand stii ce inseamna e46/e30 lemme know and also ascultati muzica de cacat
  3. Coaie... prima data m-am gandit ca e un BMW e36 zis si pisicuta. Asta pentru cunoscatori Si toata lumea cu -rep pe kabron... Nu vrea sa-mi dea mie pisicuta...
  4. Dau flud din winamp cu acordeonul lu' salam.

  5. Lupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii maaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

  6. Bre... am vrut sa pun linux pe el (am pus ubuntu), am lasat doar ubuntu dar nu-mi booteaza, imi da asta: http://s8.postimg.org/kfx0rmzs3/IMG_20140821_121211.jpg Trebuie neaparat sa-l fac sa booteze pe vrun O.S? E de la grub? ubuntu masii
  7. Salut, sunt curios... ti-ai luat ceva pana la urma? Eu tot ati recomand passat b6 break, automat.
  8. Salut, De vro' 1 luna de zile(cred), mi-am luat un laptop de la Carrefour care era la mare promotie zic eu fata de acum. http://www.emag.ro/laptop-asus-cu-procesor-intel-174-core-small-sup-tm-sup-small-i3-3217u-1-80ghz-4gb-500gb-nvidia-geforce-710m-1gb-free-dos-black-x552cl-sx032d/pd/DKW1SBBBM/ asta-i. Si are probleme cu hard-ul cum zic aia la comentarii la emag(mai jos in kil) caraie si mouse pad-ul tremura de il ia draci, adica daca vreau sa-l folosesc nu pot din cauza ca fuge intr-una, asta din prima zi de cand i-am pus windows 8.1 pe el. Vreau sa-l duc la garantie, n-am apucat sa citesc termenii si conditiile de la garantie, din ce am vazut era de la NOD(nu ma intrebati ca nu stiu ce-i aia), am fost si i-am intrebat din mers pe aia de la carrefour si mi-au zis sa sun la astia la asus. Inainte de a face asta ce imi sugerati sa-i fac? 1. Sa-i pun Linux ( deja are dar este in dual boot cu wingaoz) De aici nu mai am timp sa scriu, poate ma "indrumati" voi. MODEL: ASUS X552CL-SX032D Salut!
  9. Fa-ti asta: http://everyday-tech.com/wp-content/uploads/2013/11/kali.png
  10. kempactick

    Buna .

    Auzi... cat e ora?
  11. Ziceam sa se faca un cacat de thread ca sa nu se mai faca atatea threaduri cu jocurile gratis aparute... deja s-au strans cateva. Da, o sugestie de cacat. Puteti sa ma sugeti in continuare.
  12. I-ati un VW PASSAT B6 break, masina este incapatoare. Unele sunt si automate si este foarte convenabila. Un prieten si-a luat doua din Germania cu peste 170.000 km si n-are nicio problema. PS: La 50/60.000 km trebuie facut un schimb de ulei la cutia de viteza(automata). Piesele nu sunt foarte scumpe. Deci iti recomand sa-ti iei un passat b6 break.
  13. Salut, Am vazut ca se tot mai fac thread-uri cu jocuri de steam gratis/oferte. Ziceam sa faceti un thread, sticky cu asa ceva, ca sa nu se mai faca atatea thread-uri.
  14. N-am stat sa citesc, dar cred ca unii cred ca flood-ul este vulnerabilitate.
  15. mo romane moooo ma dor COAILIIIIIII test <script>
  16. Ia nu va mai d-ati voi mari scule de oameni cu corectatul pulii pizdii. Altceva mai stiti? Nu tin partea nimanui, dar prea vi s-o umflat ob-urile de la atat stat pe scaun. Mergeti in pula mea afara ca ati innebunit.
  17. Te pomenesti ca il cumpara cineva cu 2000$, el fiind deja publicat de Nytro. ))
  18. https://rstforums.com/forum/79839-cum-sa-te-ascunzi-eficient.rst
  19. Iti faci un alfabet codat si comunici cu cine vrei. Doar ca trebuie sa stiti amandoi alfabetul 'codat' De exemplu: a=v b=i )))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
  20. Well... da asta asa este, dar n-am mai zic nimic pe rstech decand mi-a dat intr-o zi wtf ban si am zis ca numai zic nimic rau si n-am mai zis de 1 sapt. cred.
  21. Salut, Cand am intrat acum 2 minute pe chat, am zis "salut", si am primit ban. De ce? N-am zis nimic grav... De acum o sa zic "Mueee" si atunci stiu de ce am primit. Ps: M-ai primesc cateodata, fara sa zic nimic. NU zic neaparat abuz de putere, dar...
  22. Shhh ca acum bajetii care au hecu' indemana numit COAILIII v13.37 da difeis la site si la transmisiunea din direct.. ps: sa-mi scoateti si mie-n kill banu' de pe chat.
×
×
  • Create New...