Jump to content

Bogdan29

Members
 • Content Count

  12
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

10 Good

About Bogdan29

 • Rank
  Registered user
 • Birthday 07/27/1998

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. cineva cu html care se pricepe? Vreau sa invat..asa elementar..le mai stiu..sa zic..mai intai cine ma ajuta si vorbim noi..o adresa de mess..va rog !
 2. Bogdan29

  Salut Rst.

  Salut si tie ! Fii cu ochii in patru,vei invata multe de aici!
 3. Bogdan29

  Salut

  Salut si bine ai venit !
 4. Cred,dar sincer sa fiu,sunt si eu de parere ca daca aplici toate acestea,mai exact,floodezi,nu iesi cu nimic in castig,decat ca persoana care te-a enervat sa zicem nu mai poate intra/vizualiza forumul/serverul, respectiv !
 5. Sigur Ghost! Multumesc !
 6. Nici pe mine nu ma incanta flood-ul,dar ma enervase cativa cu asta tot imi picau comunitatea,serverul..si ma enervase..in fine..lasand asta la o parte,eu sunt de acord cu programarea...asta fac si la scoaala..la info ..Probleme,probleme..olimpiade..in fine Vreau sa ma ajutati mai mult,sa ma perfectionez.daca e cuvantul potrivit Si sa-mi recomandati site-uri sau chiar de unde a-ti invatat si voi la randul vostru! Va multumesc !
 7. Eu nu am zis de hack ma breacker...eu ziceam mai mult de limbaj de programare..iar asa..pe langa subiect,fiind,hack...dar era doar o adiere de a mea...atat..Nu am zis in mid special...In fine...am Inteles ideea..!
 8. Buna ziua si bine v-am gasit echipa RST! Ma numesc Bogdan,am 16 ani si sunt cooperativ.prietenos..curios chiar si doritor sa invete cat mai multe in limbajul de programare,chiar si cel al hack-urilor,iar aici ma refer la flood..etc.. Va multumesc Si sper sa ma ajutati si sa ne intelegem! Eu sunt gata sa va acult si sa invat de la voi! Sunteti o echipa buna,cu cei mai buni ! Va recomandat varul meu,de accea ma aflu aici,sa va cunosc si sa ma invatati! Multumesc!><
×
×
 • Create New...