Jump to content

Bogdan29

Members
  • Posts

    12
  • Joined

  • Last visited

About Bogdan29

  • Birthday 07/27/1998

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Bogdan29's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Reputation

  1. cineva cu html care se pricepe? Vreau sa invat..asa elementar..le mai stiu..sa zic..mai intai cine ma ajuta si vorbim noi..o adresa de mess..va rog !
  2. Bogdan29

    Salut

    Salut si bine ai venit !
  3. Cred,dar sincer sa fiu,sunt si eu de parere ca daca aplici toate acestea,mai exact,floodezi,nu iesi cu nimic in castig,decat ca persoana care te-a enervat sa zicem nu mai poate intra/vizualiza forumul/serverul, respectiv !
  4. Sigur Ghost! Multumesc !
  5. Nici pe mine nu ma incanta flood-ul,dar ma enervase cativa cu asta tot imi picau comunitatea,serverul..si ma enervase..in fine..lasand asta la o parte,eu sunt de acord cu programarea...asta fac si la scoaala..la info ..Probleme,probleme..olimpiade..in fine Vreau sa ma ajutati mai mult,sa ma perfectionez.daca e cuvantul potrivit Si sa-mi recomandati site-uri sau chiar de unde a-ti invatat si voi la randul vostru! Va multumesc !
  6. Eu nu am zis de hack ma breacker...eu ziceam mai mult de limbaj de programare..iar asa..pe langa subiect,fiind,hack...dar era doar o adiere de a mea...atat..Nu am zis in mid special...In fine...am Inteles ideea..!
  7. Buna ziua si bine v-am gasit echipa RST! Ma numesc Bogdan,am 16 ani si sunt cooperativ.prietenos..curios chiar si doritor sa invete cat mai multe in limbajul de programare,chiar si cel al hack-urilor,iar aici ma refer la flood..etc.. Va multumesc Si sper sa ma ajutati si sa ne intelegem! Eu sunt gata sa va acult si sa invat de la voi! Sunteti o echipa buna,cu cei mai buni ! Va recomandat varul meu,de accea ma aflu aici,sa va cunosc si sa ma invatati! Multumesc!><
×
×
  • Create New...