Jump to content

zekstein

Active Members
 • Posts

  219
 • Joined

 • Last visited

Reputation

24 Excellent

About zekstein

 • Rank
  Registered user
  Newbie

Converted

 • Biography
  "LO" => me.
 • Location
  /usr/local/pool
 • Interests
  Programming
 • Occupation
  Web Development

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. zekstein

  Site EDU

  stiu ce sa fac. intrebarea mea era daca are rost vad ca deja a picat static.edu. Ma pis pe siveco, nu sunt in stare sa faca un load balancing calumea.
 2. zekstein

  Site EDU

  Se merita un mic crawler pentru rezultatele 2016 de pe edu ? Sau nu are rost sa ma complic .. oricum cred ca o sa fie overload de dinainte sa se afiseze ceva.
 3. ai informatia de undeva sau din presupuneri ?
 4. Si eu, pending momentan. multumim !
 5. Ce engine ? Felicitari ! Nu conteaza ca a iesit urat/frumos, conteaza ca ai realizat aplicatia ! Tine-o tot asa, dar iti dau un sfat: incearca sa te axezi pe altceva, nu game dev.
 6. @Silviu vrei sa urmezi o facultate anume ? Sau freelancing ?
 7. Eu zic ca Jhon, a fost si la Tv sa prinda ceva tot romanu'.
 8. Am facut si eu pana aproape de final dar ma bate "".
 9. Am raspuns strict pe subiect. Ce mai poti face, daca vrei inside-facebook: O aplicatie tip Tab in care iti faci tu propriul "CMS" sa ii spun asa. ( vezi pagina Pepsi Romania in stanga ) Dar nu are legatura cu grupurile. Just sayin.
 10. Nu exista programare Facebook Poate te referi la Graph dar ala e cu totul altceva. Nu prea poti sa faci ce ai spus tu, doar ce a sugerat EAdrian dar dupa parerea mea nu isi are rostul.
 11. @em merci. Desi cred ca e ceva dubios la jumate.
 12. Dupa ce m-am informat si eu peste tot si am studiat ce si cum, am ajuns sa inclin spre UBB, in defavoarea UNIBUC. De ce ? Pai simplu, la ubb nu mi se cere matematica la admitere, sunt focusati catre programare mai mult si nu cred ca sunt cerinte asa mari, adica ai timpuil liber necesar sa fii auto-didact( altfel nu reusesti in acest domeniu ). Oricum, facultatea e sa fie, parerea mea. Restul, depinde de tine.
 13. Ai backup de la iPhone-ul ce avea contul tau ? Daca e luat din magazin de tine, poate reusesti ceva, daca e luat de ici de colea nu stiu ce sa zic..
×
×
 • Create New...