Jump to content

zekstein

Active Members
  • Posts

    219
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by zekstein

  1. zekstein

    Site EDU

    stiu ce sa fac. intrebarea mea era daca are rost vad ca deja a picat static.edu. Ma pis pe siveco, nu sunt in stare sa faca un load balancing calumea.
  2. zekstein

    Site EDU

    Se merita un mic crawler pentru rezultatele 2016 de pe edu ? Sau nu are rost sa ma complic .. oricum cred ca o sa fie overload de dinainte sa se afiseze ceva.
  3. ai informatia de undeva sau din presupuneri ?
  4. Si eu, pending momentan. multumim !
  5. Ce engine ? Felicitari ! Nu conteaza ca a iesit urat/frumos, conteaza ca ai realizat aplicatia ! Tine-o tot asa, dar iti dau un sfat: incearca sa te axezi pe altceva, nu game dev.
  6. @Silviu vrei sa urmezi o facultate anume ? Sau freelancing ?
  7. Eu zic ca Jhon, a fost si la Tv sa prinda ceva tot romanu'.
  8. Am facut si eu pana aproape de final dar ma bate "".
  9. Am raspuns strict pe subiect. Ce mai poti face, daca vrei inside-facebook: O aplicatie tip Tab in care iti faci tu propriul "CMS" sa ii spun asa. ( vezi pagina Pepsi Romania in stanga ) Dar nu are legatura cu grupurile. Just sayin.
  10. Nu exista programare Facebook Poate te referi la Graph dar ala e cu totul altceva. Nu prea poti sa faci ce ai spus tu, doar ce a sugerat EAdrian dar dupa parerea mea nu isi are rostul.
  11. @em merci. Desi cred ca e ceva dubios la jumate.
  12. Dupa ce m-am informat si eu peste tot si am studiat ce si cum, am ajuns sa inclin spre UBB, in defavoarea UNIBUC. De ce ? Pai simplu, la ubb nu mi se cere matematica la admitere, sunt focusati catre programare mai mult si nu cred ca sunt cerinte asa mari, adica ai timpuil liber necesar sa fii auto-didact( altfel nu reusesti in acest domeniu ). Oricum, facultatea e sa fie, parerea mea. Restul, depinde de tine.
  13. Ai backup de la iPhone-ul ce avea contul tau ? Daca e luat din magazin de tine, poate reusesti ceva, daca e luat de ici de colea nu stiu ce sa zic..
  14. @DrW si eu cred ca o sa iau aceeasi decizie ca si tine, din motivele spuse tot de tine. Ca programator, mare parte din cunostinte le dobandesti ca autodidact, restul sunt povesti. Sau nu chiar. Poate ca de la Poli iesi pe 2,3 k eur pe luna, dar un programator sigur pe el si pe ce poate nu cred ca se multumeste cu asa putin( da, spun asa putin, cine stie cat de bine se castiga ma poate aproba oricand ). Dar totusi, Unibuc iti ofera acel program flexibil in care poti sa ai si un part-time job si timp pentru studiu pe cont-propriu. Tu ce pregatesti in special pentru admitere ? Am vazut ca nu e chiar de joaca cu subiectele.
  15. Vreau si eu sa vad rezolvarile daca se poate.
  16. Cineva un hit pentru Level 1 macar ? Sunt extrem de curios cum se poate rezolva asa ceva..
  17. are legaturea cu eroarea sau e pusa la misto ?
  18. Challenge Over - O sa revin cu video rezolvare.
  19. Te ajuta sa il gasesti pe cuc, mai precis sa ii gasesti site-ul. Ai ceva pe poza, combina ce e pe poza si incearca sa citesti clar, apoi te ajuti te Regina si ... pentru a gasii o parte din site.
  20. Un hint este chiar in nume.. + prin ce ai trecut pana atunci, sau pe unde. scuze 2x.
×
×
  • Create New...