Jump to content
BLKoldSUN

[VAND] Trafic

Recommended Posts

Posted

Salut!

Ai nevoie de trafic instant pe site?

Ofer de la 300 pana la 500/1000 vizite pe zi, timp de 4,5 zile.

Daca vrei dovada, inregistreaza-ti site-ul pe histats [dot] com, adauga codul de statistica la tine pe site, si dupa aceea vei avea confirmarea ca ai primit aceste vizite. Acel site ofera informatii in timp real si date exacte.

Pret trafic: 5euro/zi (doar paypal si site-urile sa fie cu domenii, nu subdomenii)

Daca doresti, imi lasi PM si discutam.

trafic_site.jpg

Posted

L?mure?te-m? ?i pe mine, pentru 1000 vizite / zi timp de 5 zile tu ceri 5 euro? Adic? 1k vizite = 1 euro? Am în?eles bine?

Acum, ce fel de vizite sunt? Cât timp stau pe site? Sau sunt din ?lea de pe hitleap sau alte site-uri din ?stea?

Posted

2000 vizite (maxim) = 15 Euro/zi

1000 vizite = 5 euro/zi x 5zile

500 vizite = 2,5 euro/zi x 5 zile

------------------------------

Pentru trafic continuu, la flux maxim 200 Euro/sapt

Trafcul meu iti navigheaza pe site, nu doar indexul, si iti creste activitatea paginilor. Deasemenea, daca pe o pagina ai un link catre un partener, pot face ca site-ul sau sa primeasca vizite de la tine.

Posted

ce tara? e pe o nisa anume? e din redirect?pop`up/under?e automatizat..gen boti si alte prostii? da de test la 2-3 membri aici si o sa lase review...

// am citit mai bine, " daca pe o pagina ai un link catre un partener, pot face ca site-ul sau sa primeasca vizite de la tine." e automatizat...trafic de 2 bani