risin Posted December 12, 2013 Report Posted December 12, 2013 Hello, de 8 ani joc world of warcraft si m am hotarat sa fac un server nou. O sa cumpar de la BTS telecom server dedicat , domeniu pentru site si host pentru site pe un an .Am platit si un web-designer iar momentan se ocupa de creerea site-ului.Pe partea financiara pot acoperii cheltuielile pentru o perioada impreuna cu un amic. Tot ce am nevoie este o persoana sau mai multe care ma pot ajuta la administrarea lui si instalarea acestuia pe linux. Popularea lui va fi rapida deoarece acest server a mai fost deschis o buna perioada 3-4 ani si aveam constant 1000 de playeri; acum mai multi jucatori ne am hotarat sa il redeschidem dar din pacate niciunul dintre noi nu este priceput in informatica . Pe cel mai talentat il voi plati si ii voi da GM add yahoo: lord_dom_civic@yahoo.comsau skype: cosmin4348 Quote
sebywarlord Posted December 12, 2013 Report Posted December 12, 2013 How to Build and Maintain a Private World of Warcraft Server on LinuxPS: Nu e usor sa tii un server cu 1000 persoane on.La marimea serverului sigur o sa ai ceva " inamici" care v-or sarii cu flood-ul pe tine.Deci iti trebuie si o protectie pentru DDoS.http://www.hyperfilter.com/server-protection/ Quote
risin Posted December 12, 2013 Author Report Posted December 12, 2013 De ce noi ?Activare rapida Asistenta 24/7 10 ani experienta Locatie securizataProtectie DDOS Uptime 99.9% Solutii de backup Asistenta Move-inMonitorizare 24/7Alerte SMS avem si protectie Quote
blech Posted December 12, 2013 Report Posted December 12, 2013 pentru server dedicat vezi te rog si aici: Voxility - IaaS for Service Providers and Large Websitespoate reusesti cu un pret mai bun decat la BTS.pentru protectie impotriva atacurilor recomand sa ceri consultanta la Tex de pe forum (sper ca se mai ocupa de tehnica). Quote