Jump to content
Guest

Sugestie Chat

Recommended Posts

Posted (edited)

Propun ca pe chat un utilizator sa poata sta in acelasi timp pe ambele chaturi ( channel-uri ), nu doar pe unul din ele, asa logic ca RSTTech e mereu gol si cine intra acolo, nu are de la cine sa primeasca ajutor, e gol fiindca multi aleg RST Chat ca sa vorbeasca una, alta, pe rsttech nimeni, ar fi mai frumos daca s-ar putea sa stam pe ambele channel-uri in acelasi timp ( 2 taburi cu chat ).

P.S zatarra iar n-o sa doarma 2 zile ( ca si cu youtube-ul :)) )

Edited by DaLy
Posted

Tocmai tu te-ai trezit sa nu fi de acord? Ti-am si explicat de ce sa fie asa, dar daca putina minte n-ai, decat metin si cs ai in cap, atunci du-te te rog, paraseste topicul acesta, mersi.

Pe RST sunt 15, pe tech 0, intri pe tech ca sa ajuti, dar in acelasi timp vrei sa discuti cu cei de pe RST, cum faci?Doar nu stai ca si singuraticul pe RSTech, spre exemplu vrei ajutor, mergi pe RSTech, nimeni acolo, cine naibii sa te ajute?Putina logica nu ai, tocmai tu asta inregistrat de 2 zile te-ai trezit sa faci pe desteptul.

Posted
Cine are nevoie de ajutor, poate cere ajutorul asa :

Cine ma poate ajuta cu o problema php, il astept pe canalul RSTech.Si asa am rezolvat problema :).

Si n-ar fi mai usor sa fie pe rstech toti cer care ar dori sa ajute?Nu inteleg, ar incurca cu ceva daca s-ar baga sa poti sa stai pe ambele chaturi?Sau doar vreti sa pareti interesanti postand?Sincer acum, omul nu sta nonstop cu ochii pe chat cand e online asa ca nu sta nimeni sa se milogeasca ca sa intre pe celalalt canal, poate in timpul ala discuta baietii ceva interesant asa ca-i doare in .... de ala ca se milogeste ca sa intre pe rstech, dar nu stiu ce mentalitate au unii, doar negativisti fara sa vina cu 2-3 argumente clare, de ce ar incurca sansa de a putea sta simultan pe ambele 2 canale, in fine, daca vrea stafful adauga, daca nu, nu.