omgx21 Posted December 21, 2013 Report Posted December 21, 2013 Salut prieteni, v? rog s? m? scuza?i pentru asta, dar am o întrebare:?tie careva dintre voi numele templat-ului pentru blogger din urm?torul website?Filme si seriale onlineSau m? rog, dac? este unul mai bun nu ezita?i s? îmi spune?i pentru a-l putea descarca!Dac? v? întreba?i de ce îmi trebuie templat-ul, atunci v? voi spune c? este pentru scopuri personale. Vreau s? adaug anime-uri ?i s? m? uit îmreun? cu prietenii. Nu profituri ?i alte câcaturi cum fac pu?oii din ziua de azi!Pace b?ie?i! Quote
sicilianul Posted December 21, 2013 Report Posted December 21, 2013 Mie mi se pare ca faci reclama, si mai ales ca ai 9 posturi, toate "de calitate". Apropo, te da de gol pop-up-ul Quote
omgx21 Posted December 21, 2013 Author Report Posted December 21, 2013 Nu fac nici o reclam?, nu e site-ul meu, vreau doar s? aflu templat-ul apoi s? mi se ?terg? post-ul. Nu v?d de ce ar trebui s? faci o concluzie judecând dup? post-urile mele. Am cerut ajutor, dac? nu vrei s? o faci, reclameaz?-m? ?i gata, e?ti fericit! Quote
EAdrian Posted December 21, 2013 Report Posted December 21, 2013 Ce rost are design-ul dac? este strict pentru tine ?i prietenii t?i? Quote
omgx21 Posted December 21, 2013 Author Report Posted December 21, 2013 Rog s? mi se ?tearg? topicul. Prost am f?cut c? am întrebat! Quote