Cifre Posted December 22, 2013 Report Posted December 22, 2013 (edited) Salut, de curand am achizitionat cateva domenii avand cateva proiecte cu care am dat fail. Avand in vedere ca eu nu mai am ce face cu ele ma gandesc ca poate este cineva pe aici care are nevoie de niste domenii, vreau sa mentionez ca domeniile sunt destul de ... gandite.# Lista:ww4.info (din 3 caractere)leaknshare.info (bun pentru socializare si .. )O sa imi mai verific conturile pe la registranti si o sa mai fac cate un update.Cine este interesat sa ma contacteze prin pm sau sa lase reply si va contactez eu. Edited December 22, 2013 by Cifre 2 Quote
Cifre Posted December 22, 2013 Author Report Posted December 22, 2013 Vina mea. Este leaknshare.info nu leanshare.info. leaknshare.info -- dat.ww4.info -- available. 1 Quote
XgaMeR Posted December 22, 2013 Report Posted December 22, 2013 Sunt interesat eu de al 2-lea domeniu, astept pm daca il mai ai. Quote
LichValue Posted December 22, 2013 Report Posted December 22, 2013 M-ar interesa si pe mine www4.info dar daca il doreste altcineva mai vechi nu ma bag:) Quote