Jump to content

LichValue

Active Members
  • Posts

    308
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

LichValue last won the day on November 29 2013

LichValue had the most liked content!

About LichValue

  • Birthday 05/14/1996

Converted

  • Location
    WorldWideWeb

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

LichValue's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

24

Reputation

  1. Nu cred ca le baga nimeni Surveys pentru ca tot pentru Romania sunt PIN Submit-uri, deci is chiar curios cum monetizeaza faza asta.
  2. Despre mine nimic? @wildchild
  3. @wildchild Cu mine cum ramane?
  4. Link cont vechi: https://rstforums.com/forum/members/ionutcristea/ Povestea mea e ca un tip (nu roman), a postat in topicul asta (https://rstforums.com/forum/76181-article-writers.rst) ca vrea article writers, doar ca ofera cupoane. Eu aveam nevoie mare de bani la vremea aceea asa ca m-am oferit sa il ajut doar in schimbul banilor. Vlachs a intervenit imediat aruncand cu mine de pamant, numindu-ma jeg de om fara motive intemeiate, milog, spunand ca am venit aici sa cersesc (creasem un topic cu cateva zile in care CEREAM DE LUCRU pentru sume modeste, topic care a fost mutat la gunoi fara explicatie, sincer nu mi-am batut capul sa intreb ce si cum). Vlachs a intentat motivul ca odata mi-a oferit tex 100$ (eram sarac lipit, nu aveam bani de o tastatura, iar tex mi-a oferit 20$ paypal nu 100 cum sustine Vlachs.) Ramane la latitudinea voastra daca iau unbann sau nu, stiu ca nu prea am contribuit, insa nici nu am facut rele, deci sunt undeva pe 0. Oricum cred ca a trecut destul timp incat sa afirm ca m-am mai "copt" putin la minte. O zi buna si spor in ceea ce faceti.
  5. Daca se poate aici....
  6. @gogusan Imi place doar ca ma tem sa nu iau vreo teapa, sau pot sa verific coletul? Nu sunt din acelasi oras cu el si e cam departe. Dintre urmatoarele care ar fi mai buna? UTOK 1000d excelenta noua Reghin • OLX.ro Horus II - Tableta 7 Inch Android 4.2, 1.5GHz Dual Core CPU, WiFi, Fro Buzau • OLX.ro
  7. Raportul calitate/pret ma intereseaza in special. Nu vreau tableta pentru cine stie ce, am de rulat pe ea un browser web, ceva seriale pentru cand fac naveta (nu prea imi pasa de calitatea video), eventual niste jocuri primitive ca sa treaca plictiseala. Nu am mai detinut o tableta inainte si de accea nu vreau sa investesc mai mult de 300 Ron in ea. Tableta UTOK 700Q Satin cu procesor Quad-Core A31S 1.0GHz, 7", Multi-Touch, 1GB DDR3, 16GB, Wi-Fi, Bluetooth 4.0, Android 4.2 Jelly Bean, Black/Red - eMAG.ro Sau daca aveti ceva recomandari pana in 300 Ron pentru ceva mai bun chiar nu ma supar.
  8. LichValue

    T

    umm....descarci pe bucati de cate 2 GB?
  9. Da-mi PM cu paypalu tau. LE:Stai ca am ceva de facut si apoi iti trimit banii.
  10. Cumpar eu daca mai e valabil.
×
×
  • Create New...