Jump to content

State

Active Members
  • Posts

    139
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

2396 profile views

State's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

13

Reputation

  1. Pai tu pana la urma ce vrei??? Eu unul, nu am inteles nimic. Daca vrei sa te angajezi la cazino, te duci, lasi un cv si astepti sa te sune. Crezi ca acolo iti cere diploma de matematician sa sti sa dai niste bani? Si cum plm sa zici ca vrei sa ascunzi diploma de cls a 12 a ? Tu sigur nu ai terminat teologie sau altceva ??? Esti retardat copile ...
  2. Buna ziua rst, vin si eu cu o intrebare la voi... imi puteti recomanda ceva siteuri surveys ok? Sau cpa ? Mai exista vreun site serios care sa si faca platile ? Am inteles ca ff multe sunt scam ...
  3. De ce domeniu . ro si totul in engleza? Pana si topicul tau ? ... ZIC si eu
  4. Salut. Vand vizitatori fake cu referal yahoo.com sau google.com / ro sau ce doriti voi. Timpul petrecut pe site minim 10 secunde. Pretul este de 2e / 1000vizitatori timp de 10 secunde. Pentru mai multe secunde, pretul este negociabil. Edit: Vand si tema + plugin de import video automat de pe site-ul http://2porn.pw ( este cea de la Tube Ace ) . O am de ceva timp in pc, deci nu stiu daca e free pe net ( acum ceva timp nu era functionala deloc ) . Pretul original este de 80$ , eu o vand la 10e. P.S: Nu oblig pe nimeni sa cumpere, fiecare e liber sa o caute pe net, daca este free sau nu, deci va rog fara off topic si tot felul de rautati.
  5. Ce retele cpm mai folositi inafara de popads / plugrush / ero ?
  6. Pe langa ca nici nu ai idee ce ceri, te mai dai si " grande " ca nu te intereseaza alte comentarii? Sfatul meu este sa inveti limba romana prima si prima data, deabea dupaia sa incepi un astfel de proiect... "esplicatimi " ... serios ? nici macar nu ai scris un " explicatimi " sa zicem ca ai omis " - " din greseala ?
  7. Aaa , mersi, chiar nu am inteles initial.
  8. Salut. Cum adica " bonus pe paypal " ? Si vinzi tu codurile ... dar coduri de cat? 25 lei ? 50 lei ? 100 lei ?
  9. State

    United Bug Bounty

    Ce anume inseamna 1 mil / 250k miles. ?
  10. Nu ai cu cine si punct ... Ms oricum !
  11. Scuza-ma te rog ca eu nu sunt ca altii sa folosesc tot felul de softuri ! Doamne ce oameni. 2 post-uri am facut, 2 vreau sa se stearga. Bine ca esti tu ff desptept ma !
  12. Las pe altii ! Cer din nou sa se stearga topicul, altu' nici ca mai fac!!!!!
  13. . va rog sa inchideti topicul
  14. Ideea era ca nu stiu ce nisa sa aleg ... dar na, intrebi esti luat de fraier !
×
×
  • Create New...