cnlkkku Posted December 24, 2013 Report Posted December 24, 2013 Salut , Am si eu o problema , cand rulez backtrack pentru a crack o retea Wirless . Am deschis backtrack si am folosit urmatoarele comenzi : airmon-ng start wlan0wash -i mon0 --ignore-fcsdupa ce mi-ai iesit retele wifi WPA (cu WPS disponibil) , am folosit urmatoarea comanda :reaver -i mon0 -b *BSSID retelei* -d 10 -vvsi imi apare Detected AP rate limiting 60sec dupa cateva pin-uri ..am folosit dupa reaver -i mon0 -b *BSSID retelei* -vv -Lsi imi spune : WPS transaction failed (code: 0x02, 0x03, 0x04) Am urmat un tutorial de pe youtube ... Mai am cateva retele WPA (cu WPS disponibil ) dar la acestea nu vrea deloc sa inceapa .. imi spune mereu :[+] Trying pin 12345670[+] Sending EAPOL START request[+] Received identity request[+] Sending identity response[!] WARNING: Receive timeout occurredCe ar trebui sa fac ? Multumesc .Sarbatori fericite ! Quote
romanu Posted December 24, 2013 Report Posted December 24, 2013 Depinde de retea coane. Eu in Spania aveam semnal full si abia mergea. Quote
co4ie Posted December 28, 2013 Report Posted December 28, 2013 Probabil esti prea departe de AP ... incearca sa te folosesti de cat mai multe detalii in reaver inclusiv canalul si essid-ul retelei, pune si -w (sa simuleze conectarea din windows) , -a pt a detecta automat setarile pt acel ap .... combina optiunile pana cand gasesti o configuratie care sa functioneze ! Quote