sandabot Posted December 27, 2013 Report Posted December 27, 2013 (edited) M-am gandit sa fac un site care sa actioneze ca un gateway pentru un pooled mining pe un server pentru un e-coin in care utilizatorul downloadeaza un software , sa se logheze in el si sa apese un buton si sa inceapa procesul de minare.Contorizez utilizatorul in functie de cate blocuri a spart si sa il platesc in paypal etc. normal sa pastrez si eu o parte din ce mineaza .E realizabil ? Vreau sa am o idee cat ar trebui investit si daca ideea ar atrage romanii. Edited December 27, 2013 by sandabot Quote
Brenin Posted December 27, 2013 Report Posted December 27, 2013 Nu este exact ca si cum ai avea propriul tau pool si iti opresti 3% dintr-un block ? fara sa te mai complici ? Quote
sandabot Posted December 27, 2013 Author Report Posted December 27, 2013 Nu este exact ca si cum ai avea propriul tau pool si iti opresti 3% dintr-un block ? fara sa te mai complici ?Da , dar as vrea ceva mai simplu pentru romanii pe care nu au chef sa se documenteze cum sa mineze ei singuri apoi sa vinda coinurile . Quote