romano Posted March 9, 2014 Report Posted March 9, 2014 Thank you friend.Do you have the latest version 1.4, and can you share it GraFFik? Quote
GraFFik Posted March 11, 2014 Author Report Posted March 11, 2014 Latest UpdateVersion 1.4Added License verification.Added Recaptcha support.Added Tags modification in admin panel.Fixed Static Ads bug.Fixed Permalinks, Tags bugsFixed Password Reset bug.Fixed titles bug in RSS feeds.Fixed Comment Id missing bug.Fixed some other minor bugsOverall optimized.Download Link! Same Hint!WVVoU01HTkRWWHBSVXpoMlpETmtNMHh1VG14aWJWSjZZMGRHYWxwVE5XcGlNakIyV20xc2MxcFRPWE5rV0ZVd1RUSkZKVE5F Quote
robertutzu Posted March 12, 2014 Report Posted March 12, 2014 dupa ce am dat instalare cand am dat sa ma loghez pampam licenta invalida sau blocata Quote
Gen.Antonescu Posted March 23, 2014 Report Posted March 23, 2014 Salut , de mult caut pe internet o versiune "free" si lipsita de bugguri . Momentan nicio versiune nu accepta sa ramana bifata optiunea de "on" la Social Sharing si sunt curios daca la tine ramane bifata dupa ce apesi "update" . Daca da poti sa ma ajuti putin mai mult cu decriptarea aia ca nu am nici cea mai vaga idee legata de cum se face Quote
ikamann Posted August 4, 2014 Report Posted August 4, 2014 the user is banned !will he be unbanned soon ? Quote
BLKoldSUN Posted August 4, 2014 Report Posted August 4, 2014 (edited) Scriptul original de la inceputul acestui topic// m-am razgandit intre timp: nu il las deschis la publicul larg pentru a se evita modificarea acestuia cu fel si fel de sheluri sau alte coduri ofuscate.Scriptul il voi da doar membrilor cu reputatie si fara "antecedente". Edited August 4, 2014 by BLKoldSUN Quote