Jump to content

bajetzashu89

Active Members
  • Posts

    74
  • Joined

  • Last visited

About bajetzashu89

  • Birthday 11/13/1989

Converted

  • Biography
    spn89
  • Location
    anywhere
  • Interests
    computer programming
  • Occupation
    network admin

Recent Profile Visitors

911 profile views

bajetzashu89's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Reputation

  1. vezi ca in postul tau ai precizat hitleap-ul , deci logic m-am gandit ca te intereseaza si/sau un autosurf....
  2. -partea nasoala: se mai incalzeste uneori cand dai drumul la net si il folosesti intesiv, din cauza la rsim,posibil sa ai probleme cu display-ul(eu am avut) . -partea buna: e mai ieftin cu rsim
  3. Sal, Am si eu nevoie de un php script care sa imi trimita ip-ul celui care viziteaza pagina mea...sau ceva asemanator! Un ex : cand cineva da click pe un link de al meu sa imi trimita ip-ul si providerul lui. Multumesc !
  4. Interes postul de mai sus... Logic ar fi sa fie folosit sistemul care costa cat mai putin, in cazul nostru orice distributie de linux = moca. La noi in tara totul este invers...
  5. acum vin eu cu o intrebare tampita ,dar chiar nu stiu : La ce ar folosii acest server de sms ? se poate schimba nr de unde vine sms-ul? sa pun de ex un nume propriu ?
  6. Daca ai tel cu android : GPP remote viewer - il gasesti pe torrent - Clientul (APK) il instalezi pe telefon,iti faci cont iar server-ul il faci direct din telefon,o sa iti salveze un executabil pe cardul sd - apoi cu un cablu de date il pui pe calculatorul cu pricina unde trebuie sa il instalezi ! Dupa ce instalezi o sa iti apara o fereastra unde faci cont pe calc respectiv, apoi cu user si parola te contectezi de pe telefon. Il folosesc si merge bn , are viewer pe tel cu foarte multe optiuni de control. Daca vrei ceva doar pe calculator gasesti o tona de tutoriale de instalare/configurare pe YOUTUBE Cateva ex de remote control : teamviewer(f usor),LiteManager PRO(pt retea mai mare de calc,mai greu de config),VNC (f.usor),LogMeIn (f. usor),TrueRemote (f.usor),Radmin,etc Unele programe de mai sus le gasesti decat pe torrent,deoarece nu sunt toate free !
  7. La incercat cineva?? Funct??
  8. cu alta versiune nu am incercat deoarece nu exista ...sau nu am gasit eu !
×
×
  • Create New...