Jump to content

S.R.I

Active Members
  • Posts

    84
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

S.R.I last won the day on September 11 2014

S.R.I had the most liked content!

About S.R.I

  • Birthday 12/24/1989

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

S.R.I's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

36

Reputation

  1. SFY3WCBQWkg5IDZGR0cgWjk4USBYVEg0 Pe cine uraste Mircea Badea cel mai mult?
  2. Nu am folosit aceeasi parola ci una noua,creata cu Lastpass.In legatura cu spammul sunt constient ca e ceva normal,insa primesc de la acelasi site-uri care primeam si inainte sa il fi sters. Practic am reactivat contul (chiar daca l-am sters acum mai bine de un an si din cate imi amintesc,dupa 3 luni nu il mai poti reactiva) creand unul nou cu aceleasi ID.Am pana si istoricul conversatiilor.
  3. Acum un an si cateva luni am sters contul de Yahoo care il aveam.Insa,acum cateva zile aveam nevoie de un cont si am creat unul cu exact acelasi ID care l-am sters in trecut.In momentul crearii contului,nu aveam nici un email in inbox insa acum am inceput sa primesc oferte si spam de la site-uri unde eram inregistrat in trecut cu acest email.Pe messenger,inca am contactele in lista.Deci,cum e posibil asa ceva?Daca altcineva ar fi creat contul in locul meu?Ar fi avut acces la contactele si conturile create cu acest email. Bine ca nu mai folosesc de mult Yahoo,e jalnic din pacate.
  4. Bump.Il dau cu 10 euro celui care il cumpara azi.Paysafe sau Skrill
  5. Pai nu stiu cu ce preturi se vand conturile,dar cred ca ar merita un 15-20 de euro.Tu ce crezi?
  6. Salut.Vand un cont de Steam cu:Counter Strike,Counter Strike Condition Zero,CS.GO,Dota 2,Left 4 Dead 2 si Red Orchestra 2. Contul de Dota 2 are Compedium level 28 si mmr 2400/2600.Celelate jocuri nu le-am jucat niciodata. Pret 10 euro,plata prin PaySafe sau MoneyBookers.Pentru mai multe detalii,PM sau reply. Vandut.
  7. Foloseste aplicatia celor de la Popcorn Time - Watch movies and TV shows instantly! si nu au dat nici un fel de credite.Au schimbat doar logoul.Urat din partea lor.
  8. Spotify nu este inca valabil in Romania.Am gasit o solutie pentru a asculta de pe browser si a instala aplicatia pe desktop. Instalati extensia "Hola" pe Chrome https://chrome.google.com/webstore/detail/hola-better-internet/gkojfkhlekighikafcpjkiklfbnlmeio?utm_source=chrome-ntp-icon . Pentru Mozilla https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/hola/ . Dati click pe extensia instalata si introduceti spotify.com unde pune "enter site to acces".Alegeti ca server US.Creati contul si incepand de acum puteti asculta muzica direct pe browser.Deasemenea puteti descarca si instala aplicatia pe desktop,nu veti avea nici un fel de restrictii. PS: Spotify este gratuit acum.Puteti asculta oricat doriti.Varianta premium va permite sa ascultati in mod offline,adica sa le descarcati si deasemenea ofera o calitate mai buna. EDIT: Se pare ca varianta gratuita permite sa asculti doar 14 zile intr-o tara unde Spotify nu este valabil.In browser nu va fi nici o problema daca aveti activata intotdeauna extensia "Hola".Insa,pe desktop va trebui ca odata la 10-12 zile sa va logati de pe un VPN. Recomand http://www.cyberghostvpn.com/en_us Instalezi Cyberghost,alegi ca server US si pe urma deschizi Spotify.Cu aceasta medota se vor reseta acele 14 zile.
  9. Si-a revenit,nu stiu de unde a fost problema.
  10. Nu folosesc proxy si nimic altceva.Nu am dechis decat Steam,antivirusul,Skype si in Chrome Facebook.Pana acum o ora cand am incercat sa intru nu am avut nici o problema si aveam deschise mult mai multe aplicatii.Am dat si clear browsing,cache etc,aceeasi problema.Ram-ul merge undeva la 30%,deci nu se pune problema ca nu as avea suficient.Probabil este de la provider.
  11. Salut.Am o problema cu forumul in google chrome.Apare asta: Pe Mozilla merge bine.E de la mine,google sau de la voi?
  12. Daca citesti articolul de pe Vice vei vedea ca petitia este una legala si daca se atinge pragul vor trebui sa faca o propunere de lege.Acuma ramane de vazut daca se si voteaza.
  13. A fost facuta o petitie pentru legalizarea marijuanei in UE.Pana in momentul de fata sau strans 87.000 semnaturi. Pentru mai multe detalii cititi aici De ce e important s? se legalizeze iarba în UE | VICE Romania. Pagina web a celor care au initiat petitia:WEED LIKE TO TALK - EUROPEAN CITIZENS INITIATIVE Pentru a semna intrati aici: https://ec.europa.eu/citizens-initiative/REQ-ECI-2013-000023/public/ Trebuie sa introduceti datele voastre,nume,adresa etc. Bafta Edit: Pentru a vedea cate sau strans,intrati aici:https://ec.europa.eu/citizens-initiative/REQ-ECI-2013-000023/public/map.do
×
×
  • Create New...