Reebock Posted January 5, 2014 Report Posted January 5, 2014 (edited) Salut, ofer 2 gift-uri cu CS:GO cadou, la fel ca un alt timp care a facut un giveaway, la fel si eu le-am achizitionat cand au fost cu 75% reducere, dar nu conteaza asta.Doar membrii care au un minim de 70 de posturi vor avea voie sa participe, va si spun motivul, eu cel putin m-as simtii nasol sa vina unul inregistrat azi sa ia o licenta, parerea mea este ca e mai bine asa. Nu poate sa ia un singur membru cele 2 gift-uri.Asta aveti de facut: -Am 2 caini, unul ciobanesc german, unul caniche mediu.-Voi va trebui sa le ghiciti numele si varsta lor in anii oamenilor.Caniche-ul: Aris6aniCiobanesc-ul: Lord3aniExemplu: Bela - 7 ani, Kiki - 3 ani... Edited January 5, 2014 by Reebock Quote
Reebock Posted January 5, 2014 Author Report Posted January 5, 2014 Da e corect, trimite-mi un pm cu contul. Quote
iHouse Posted January 5, 2014 Report Posted January 5, 2014 (edited) si al 2-lea Lord3Aniedit : mi-a trimis si mie giftu', mersi si numai bine. Edited January 5, 2014 by iHouse Quote
Reebock Posted January 5, 2014 Author Report Posted January 5, 2014 si al 2-lea Lord3AniDa, corect, trimite-mi pm cu steam id. Quote