Coco Posted January 15, 2014 Report Posted January 15, 2014 (edited) Vând cont Steam cu urm?toarele jocuri:Counter-StrikeCounter-Strike:Condition ZeroCounter-Strike:Condition Zero Deleted ScenesCounter-Strike:SourceDota 2Dota 2 TestHalf-Life 2 : DeathmatchHalf-Life 2 : Lost CoastPostal 3Risen 2 : Dark WatersSacred 2 GoLdSaints Row 2Saints Row:The thirdScreen:Pretul ar fi de 25 €Deci nu cred ca ar fi mult avand in vedere ca , aici https://rstforums.com/forum/79876-cont-steam-cont-yang-metin2-ro-sau-orange-sau-paypal.rst se cere 30 euro pe 4 jocuri.Plata se face prin paypal , mi-ai trimis bani ai contu Email-ul il schimbati voi , nu voi lua niciodata contul inapoi pentru ca nu imi sta in fire sa fac asa ceva plus de asta nu-mi permite pc-ul sa ma joc vreun joc pentru ca am o problema legata de CPU (am facut si topic pe problema asta) si deci cum nu-l folosesc , nu am de ce sa-l iau inapoi , nici cd key-urile nu le mai am.Plata se face prin Paypal , sau prin Cartela Reincarcabila de 30 Euro pe Cosmote.Cum am mai spus , chiar daca abea acum am acumulat 50 de post-uri , nu dau tepe sau ceva , nu-l mai folosesc deci .. fara tepe. Edited January 15, 2014 by Coco Am adaugat screenshot nou si metoda de plata. Quote
Coco Posted January 15, 2014 Author Report Posted January 15, 2014 Pret redus la 25 € , am nevoie de bani. Quote