Jump to content

Coco

Active Members
  • Posts

    492
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

Everything posted by Coco

  1. https://www.digitalocean.com/community/tutorials/how-to-set-up-an-openvpn-server-on-ubuntu-16-04
  2. https://www.humblebundle.com/store/dirt-3-complete-edition-free-game?hmb_source=search_bar Va faceti un cont, dati link cu contul de steam si primiti la sfarsit cd key-ul pe care il activati pe steam. Edit: Este valabil 24 ore oferta, luati cat puteti. Sa posteze cineva cand nu mai merge. Spor.
  3. Nici nu m-am asteptat sa tina cineva cont de ceva. Pur si simplu incercam sa spun ca ati facut dintr-un forum de securitate un forum care arata ca o comunitate de counter-strike si i-ati distrus esenta doar sa-i puneti o tema fashion. Nu vad de ce tre sa ma iei tu peste picior
  4. A mai fost o perioada cand tot asa l-au schimbat si au pus nu stiu ce platforma care era plina de bug-uri si alte cacat-uri iar dupa a pus rst-ul vechi. Dar din cate stiu eu atunci au facut un poll si s-a votat daca se incearca chestia aia sau nu. Acum nu stiu sigur daca a fost sau nu, dar nu am eu unul n-am vazut. Daca tot nu este forumul cuiva si este forumul "tuturor" sa zicem asa normal si corect ar fi fost sa se voteze chestia asta (Repet nu stiu sigur daca s-a votat dar eu cel putin nu am vazut) Dupa parerea mea, rst-ul vechi era fix ce trebuia, s-au pierdut post-uri, se pierde timpul cu modificarea forumului si acum la modificari retusuri si etc pentru ce? Pentru cativa care comentau navigarea pe mobil desi nu era asa de groaznic, si pentru un design ce na duce catre forum-urile de counter-strike? Este pur si simplu parerea mea simpla, stiu ca nu sunt obligat sa stau navigand pe forum si etc, nu vreau sa supar pe nimeni cu acest reply. Aici sunt o gramade de lucruri care au fost modificate, sunt sau trebuiesc modificate pe platforma actuala, ca sa ce? sa fie mai fashion un forum de securitate? Pe langa asta din cate am citit prin topic-ul ala sa luam de exemplul chat-ul care trece prin serverele celor de la ipb, sunt mai multe feluri de oameni care navigheaza pe acest forum, dau ca de exemplu cei ce viziteaza acest forum sa mai invete cate ceva, sa mai vada o stire si etc, si cei care se ocupa cu chestii blackhat si etc (chiar daca probabil aia intra de pe vpn-uri si etc). Pe langa toate astea, s-a dus si "mata-i grasa" Inca odata, imi cer scuze daca am deranjat pe cineva cu acest post, e pur si simplu parerea mea.
  5. Daca de exemplu sunt logat pe laptop, ma delogheaza dupa telefon, daca ma loghez pe telefon ma delogheaza dupa laptop si tot asa. Dupa parerea mea tot mai bun era rst-ul vechi.
  6. Un cacat Ei practic spun ca mesajul pleaca de la mine, ajung in serverele lor criptat iar deindata ce ajunge la cel la care eu am trimis mesaj-ul, se sterge automat din serverele lor. Acum intrebarea mea de simplu om, daca eu defapt vorbesc cu tovarasu meu sa plantam niste bombe in piata unirii ce se intampla? Mai puteti citi si de aici
  7. @Cripterul din partea mea nu este nici o problema, doar te anuntam decat.
  8. A mai fost postat aici. In orice caz, bravo.
  9. Pentru ca sunt in general pustani cu varste cuprinse intre 10-15 ani(sau poate mai mari) si multi nici macar nu au auzit de asa ceva
  10. Salut, un prieten de al meu vrea sa isi faca o comunitate unde sa accepte plati prin paysafecard, de exemplu jucatori sa plateasca pentru puncte premium sau diamante sau etc cum vreti sa le numiti. Dar din cate stiu eu ca sa primesti plati prin paysafecard trebuie sa fii firma sau sa ai pfa. Chestia care ma nedumereste este ca, mai sunt astfel de comunitati care nu au nici firma si nici pfa si totusi primesc plati prin paysafecard, ceea ce dupa mintea mea si dupa cunostintele mele (nu prea multe pe tema asta) atata timp cat nu platesti taxe se considera evaziune fiscala. Astept detalii si daca cineva se pricepe cu paysafecard astept niste detalii cum se integreaza sistemul lor de plati si etc. Daca am gresit categoria sau ceva ce am scris mai sus imi cer scuze.
  11. Coco

    Cablu Audio.

    Multumesc mult, si da am nevoie de unul de ala. Ai idee deunde iau unu exact ca ala fara sa cumpar adaptor la el? Adica ma refer sa fie cablu direct cu o mufa optical si o mufa jack nu sa iau adaptor care sa transforme opticalu in jack.
  12. Salut, am niste boxe de tip Logitech Z906 , se aud destul de ok dar din cate am inteles cablurile cu care vin nu sunt de cea mai buna calitate si daca as cumpara un cablu optic prin care sa conectez sistemul catre pc calitatea si puterea ar fi mai mare. Chestia este ca folosesc boxele pe un calculator care are placa audio integrata si care are doar 3 mufe de tip jack, la fel si la laptop am decat 2 mufe jack. Intrebarea mea este, ce tip de cablu si adaptor sau ceva de genul recomandati. Poate exista cineva pe aici care are acelasi tip de boxe si poate recomanda ceva. Multumesc frumos.
  13. Eu n-am gasit aia atunci cand am avut nevoie si am crezut ca intereseaza pe cineva metoda asta, care-i faza?
  14. N-a fost cutremur, calmati-va mi-a cazut mie portofelu'
  15. Probabil, e vorba de chestia asta daca nu ma insel.
  16. Functioneaza daca stii sa-l folosesti, am explicat tot ce este de explicat mai sus.
  17. Salut, vreau sa mentionez ca scriptul nu este facut de mine. 1. Iti trebe un vps, poti folosi Koding | Say goodbye to your localhost and code in the cloud. ( iti faci un cont se activeza imediat) 2. https://github.com/KylinWu/StrawpollVoteBot 3. Instalezi urmatoarele: 4. Faci un fisier cu numele proxy.txt 5. Proxy-uri iei de aici Free proxy list online - Free proxy servers list - Online proxy checker - Socks list - Web proxy list 6. Folosesti php update_proxies.php 7. Avem nevoie de id-ul strawpoll-ul-ui, in cazul meu strawpoll.me/5979766 , 5979766 reprezinta id-ul. 8. Folosim comanda php vote.php idstrawpoll optiune( insemnand ce votezi) si numar de votor. Exemplu: php vote.php 5979766 2 300 Rezultat: Screenshot by Lightshot A avut nevoie un prieten, si daca tot m-am documentat am zis ca poate mai are nevoie cineva.
  18. Pentru ca, in caz ca vrei sa joci cu cheats pe un cont cu cs:go de exemplu debea cumparat, pari mai credibil cand ai 1k ore pe joc decat cand ai 10 ore si dai urat, nu mai tine faza cu "smurf here"
  19. Coco

    Delete Windows

    http://i.imgur.com/0yIbdHI.png E tot linux
  20. Coaie, la inceput a pornit totul dintr-o plictiseala, si am facut chestia aia cu pe un subdomeniu hi2.ro, apoi Radw mi-a oferit domeniu si hostu la site, probabil ai vazut asta ca era specificat peste tot pe site. Cum se numeste asta deface daca Radw ti-a dat accesu la site tu ai sters totul din ftp si ai pus un index de cacat? Chestia cu floodu si cacaturi, era o gluma pentru ca eu intru foarte rar pe internet dupa cum ai observat si tu emrys, si apropo stiam ca asta va face radw prietenu tau de la inceput, imi aduc aminte de mesajele care i le dadeai pe whatsapp respectiv "tine-l sa faca vizite" si alte cacaturi. Daca ar fi nevoie as putea deschide site-ul in a doua secunda pe alt domeniu, pentru ca am tot in pc si nu a existat nici o vulnerabilitate in el, nu castigam nici un ban din site-ul ala si la inceput a fost ceva facut 4 fun. M-am distrat la inceput, sa-i vad pe cacati aia de la bugged respectiv ownerii sa-i vad cum sufera. Ma repet, daca Radw ti-a dat ftp la site nu mai inseamna deface, asta e nesimtire ca sa vindeti un domeniu pe munca altuia. Edit: Scuze de dublu post acum am observat, trebuie sa plec si m-am grabit.
  21. Coaie, la inceput a pornit totul dintr-o plictiseala, si am facut chestia aia cu pe un subdomeniu hi2.ro, apoi Radw mi-a oferit domeniu si hostu la site, probabil ai vazut asta ca era specificat peste tot pe site. Ci,
×
×
  • Create New...