Jump to content

WindyZone

Members
  • Posts

    48
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

WindyZone's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done Rare
  • One Month Later Rare
  • One Year In Rare

Recent Badges

10

Reputation

  1. Cum ar trebui sa procedez daca nu am o placa de retea wireless pe linux kali? Am incercat asta https://www.youtube.com/watch?v=-wGsOCSIQEM , nu a functionat. Am incercat sa setez in VM la network -> Bridged Adapter placa de retea , dar degeaba.. Pe alt linux functioneaza..
  2. Doar mie nu-mi mai functioneaza? Dau start si nu se intampla nimic... #Am rezolvat..
  3. Eu nu inteleg ce face...Adica stiu, dar nu inteleg. Algoritmii aia nu fac x incercari(combinatii) pe secunda sa zic asa ? Ca din ce am vazut eu acolo, el incearca combinatii salvate in fisiere (parole). Ce legatura are placa video ? Ma rog, nu ma prea pricep, dar sunt curios cum functioneaza...
  4. N-a incercat nimeni inafara de Shinoo ?
  5. Iti trebuie un router gigabyte, gen: Router wireless N Gigabit TP-LINK TL-WR1043ND - eMAG.ro Si eu am aceeasi problema. Si mi-am luat teapa cand am schimbat routerul de la unul de 100 la 300 fara sa stiu ce cumpar.
  6. Mie mi-a mers totul aproape din prima, dar nu si partea cu api. Nu inteleg , ce trebuie sa fac cu el ? Cum fac sa apara ? Ma incurc la chestiile simple..
  7. Pai asta m-a atras si pe mine de l-am cumparat. Poti face iteme pe care le poti vinde pe urma. Ma rog, l-am luat asa, sa vad cum e. Nu cred ca am jucat de 3 ori de cand l-am cumparat.
  8. 500 - Internal Server Error
  9. Deci cum spuneam.. Se poate face ceva. Trebuie doar sa astept. Multumesc pentru raspunsuri !
  10. Deci teoretic nu se poate.. Am sa ma duc totusi la un GSM sau am sa incerc sa apelez la niste "smecheri".. Tot am impresia ca in schimbul unei sume de bani se poate face ceva.. Sau poate doar trebuie sa astept... Multumesc pentru raspunsuri !
  11. Buna seara! O intrebare scurta am. Se poate trece de la iOS 8.0.2 la ultima versiune de 7 respectiv 7.1.2 ? Daca conteaza, iPhone 4S. Am mai citit pe aici ceva dar n-am ajuns la o concluzie.. Ba se poate, ba nu... Niste "profesionisti" de la un GSM nu ma pot ajuta?
  12. Deci sa inteleg ca acest "RAT" face ce face un keylogger si pe langa asta mai poti sterge si fisiere din PC ( plus altele.. ) ?
×
×
  • Create New...