Jump to content

WindyZone

Members
 • Content Count

  48
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

10 Good

About WindyZone

 • Rank
  Registered user

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. WindyZone

  Lipsa placa wireless

  Cum ar trebui sa procedez daca nu am o placa de retea wireless pe linux kali? Am incercat asta https://www.youtube.com/watch?v=-wGsOCSIQEM , nu a functionat. Am incercat sa setez in VM la network -> Bridged Adapter placa de retea , dar degeaba.. Pe alt linux functioneaza..
 2. WindyZone

  Script CS:GO Betting

  Doar mie nu-mi mai functioneaza? Dau start si nu se intampla nimic... #Am rezolvat..
 3. WindyZone

  oclHashcat 2.0.1

  Eu nu inteleg ce face...Adica stiu, dar nu inteleg. Algoritmii aia nu fac x incercari(combinatii) pe secunda sa zic asa ? Ca din ce am vazut eu acolo, el incearca combinatii salvate in fisiere (parole). Ce legatura are placa video ? Ma rog, nu ma prea pricep, dar sunt curios cum functioneaza...
 4. WindyZone

  Hidden Recorder 1.12

  N-a incercat nimeni inafara de Shinoo ?
 5. WindyZone

  Net rds 300?

  Iti trebuie un router gigabyte, gen: Router wireless N Gigabit TP-LINK TL-WR1043ND - eMAG.ro Si eu am aceeasi problema. Si mi-am luat teapa cand am schimbat routerul de la unul de 100 la 300 fara sa stiu ce cumpar.
 6. WindyZone

  Coailii Password Recovery Admin Panel

  Mie mi-a mers totul aproape din prima, dar nu si partea cu api. Nu inteleg , ce trebuie sa fac cu el ? Cum fac sa apara ? Ma incurc la chestiile simple..
 7. WindyZone

  Cont FileList - concurs

  64
 8. Pai asta m-a atras si pe mine de l-am cumparat. Poti face iteme pe care le poti vinde pe urma. Ma rog, l-am luat asa, sa vad cum e. Nu cred ca am jucat de 3 ori de cand l-am cumparat.
 9. WindyZone

  Ardamax Keylogger 4.3.4 + Keygen

  Functioneaza si pe Mac ?
 10. WindyZone

  Reaver Pro ISO

  500 - Internal Server Error
 11. WindyZone

  Downgrade iOS

  Deci cum spuneam.. Se poate face ceva. Trebuie doar sa astept. Multumesc pentru raspunsuri !
 12. WindyZone

  Downgrade iOS

  @misefalfaie, cum nu s-a facut upgrade la 7.0.0 pentru iPhone 4, asa nu o sa se faca nici pentru iPhone 4S la 8.0.0. (Sa mearga mai bine..)
 13. WindyZone

  Downgrade iOS

  Deci teoretic nu se poate.. Am sa ma duc totusi la un GSM sau am sa incerc sa apelez la niste "smecheri".. Tot am impresia ca in schimbul unei sume de bani se poate face ceva.. Sau poate doar trebuie sa astept... Multumesc pentru raspunsuri !
 14. WindyZone

  Downgrade iOS

  Buna seara! O intrebare scurta am. Se poate trece de la iOS 8.0.2 la ultima versiune de 7 respectiv 7.1.2 ? Daca conteaza, iPhone 4S. Am mai citit pe aici ceva dar n-am ajuns la o concluzie.. Ba se poate, ba nu... Niste "profesionisti" de la un GSM nu ma pot ajuta?
 15. WindyZone

  [TUT]DarkComet RAT 5.3.1

  Deci sa inteleg ca acest "RAT" face ce face un keylogger si pe langa asta mai poti sterge si fisiere din PC ( plus altele.. ) ?
×