DaniFC Posted January 20, 2014 Report Posted January 20, 2014 Bine v-am gasit! Ma numesc Daniel, 24 de ani, student in ultimul an de facultate in Chicago la NEIU desigur pe computer science. Am venit pe forumul acesta ca sa invat mai multe despre domeniul securitatii si desigur sa contribui cu orice cunostinte am si consider ca va pot fii de folos in domeniul computerelor.Day job: web development, graphic design si general "system admin" maintenance pentru o firma de transport din Chicago.Planuri de viitor: Aspir sa devin guest speaker la conventii de genul Thotcon, Defcon etc. si poate chiar sa contribui cu descoperiri, inovatii, aplicatii sau alte chestii noi in domeniul computerelor. Quote
Kay97 Posted January 20, 2014 Report Posted January 20, 2014 Bun venit pe forum.Frumoase obiective. Quote
Active Members MrGrj Posted January 20, 2014 Active Members Report Posted January 20, 2014 Salutare si bine ai venit pe RST Quote
Guest Posted January 20, 2014 Report Posted January 20, 2014 m-ar interesa si pe mine sa vad portofoliul . daca ai bun venit Quote
DaniFC Posted January 20, 2014 Author Report Posted January 20, 2014 Mersi de urari! pentru cei care au cerut portofoliu: nu cred ca ati inteles la ce lucrez eu.Nu fac website-uri, ci doar mentin un singur website al unei companii care nici macar nu a fost facut de mine. Deci n-am ce portofoliu sa arat.Am facut cateva website-uri pentru prieteni, daca vreti sa vedeti. Uite lista mai jos:cashmytitle.com (facut de la 0 cu bootstrap)howardjewelryandloan.com (pur si simplu un theme de wordpress)Cam atat. Quote
Byte-ul Posted January 23, 2014 Report Posted January 23, 2014 Salutari, pune si tu linkul cu site-ul Quote