puscarie Posted January 22, 2014 Report Posted January 22, 2014 Sa nu sariti, va rog, cum ca de ce postez asa ceva aici.Caut tutun ieftin, sa aduc din afara, sa vand aici.AlFakher sau Nakhla sau .. altceva. Vreau sa ies cat mai ieftin pentru ca voi cumpara de cate minim 100-300 euro. Am gasit pana acum cu 25 lei pentru 250grame Nakhla cirese si alte arome.Nu faceti posthunt, va rog. Quote
gmail Posted January 22, 2014 Report Posted January 22, 2014 Sa nu sariti, va rog, cum ca de ce postez asa ceva aici.Caut tutun ieftin, sa aduc din afara, sa vand aici.AlFakher sau Nakhla sau .. altceva. Vreau sa ies cat mai ieftin pentru ca voi cumpara de cate minim 100-300 euro. Am gasit pana acum cu 25 lei pentru 250grame Nakhla cirese si alte arome.Nu faceti posthunt, va rog.AL FAKHER Iti convine asa ceva ? astea le -am cumparat eu sa ma relaxez un pic sunt foarte ieftine as zice eu, 4$ carbunii -50 in cutie Aromele 2$ pachetul . As putea sa ti vand si tigari daca doresti si sisha la comanda .. Quote
puscarie Posted January 22, 2014 Author Report Posted January 22, 2014 da-mi un pm cu date de contact, sa vorbim. telefon/yahoo/skype. Quote