MDGFULL Posted January 22, 2014 Report Posted January 22, 2014 Salut! Mai sunt cateva zile si-mi expira cardul pe care l-am avut la ING,cont care este legat si la paypal. La ING nu plateam niciun comision. Zice-ti-mi si mie,unde pot sa-mi fac un cont/card care sa aibe 0 comisioane? Quote
Acidripp Posted January 22, 2014 Report Posted January 22, 2014 incearca la ING acolo am si eu, ii recomand cu caldura!adica ce nu inteleg eu e dece vrei sa renunti la ing? Quote
MDGFULL Posted January 22, 2014 Author Report Posted January 22, 2014 incearca la ING acolo am si eu, ii recomand cu caldura!adica ce nu inteleg eu e dece vrei sa renunti la ing?Nu vreau sa renunt... Pe site-ul lor am gasit oferta la card-uri dar din ce am vazut sunt cu comisioane. Cardul pe care l-am avut eu la ei era Student. Nu as vrea sa renunt,chiar am fost super multumit de ei. Quote
wHoIS Posted January 22, 2014 Report Posted January 22, 2014 Din cate stiu cand iti expira cardul banca iti face altul. Te duci frumos la sediul unde ti-ai facut cardul si iti da altul.Eu am la BT de 5 ani si am schimbat cardul de 2 ori. Quote
MDGFULL Posted January 22, 2014 Author Report Posted January 22, 2014 Din cate stiu cand iti expira cardul banca iti face altul. Te duci frumos la sediul unde ti-ai facut cardul si iti da altul.Eu am la BT de 5 ani si am schimbat cardul de 2 ori.Nu este problema ca nu as vrea sa mi-l reinnoiesc. Eu am avut card STUDENT la care nu am avut nimic de plata nici la deschiderea contului,nici la administrare,intrand pe site-ul lor am vazut ca au taxe si comisioane de deschidere si administrare. Cautam alternative in a evita aceste lucruri Quote
nSnoopy Posted January 23, 2014 Report Posted January 23, 2014 Banca Transilvania - EURO26(fara comisioane) sau poti sa iti faci tot la BT VISA ELECTRON. Quote
MDGFULL Posted January 24, 2014 Author Report Posted January 24, 2014 Banca Transilvania - EURO26(fara comisioane) sau poti sa iti faci tot la BT VISA ELECTRON.Am rezolvat. Dupa cum ai spus nSnoopy,la BT,Visa Electron este fara comisioane. Multumesc tuturor! Quote