xTwIsTx Posted January 26, 2014 Report Posted January 26, 2014 Stie cineva de ce am nevoie ca sa pot posta un link in pastebin cu post public si fara sa imi ceara CAPTCHA ? Lucrez la un bot. Cine ma ajuta il primeste la sfarsit Quote
Elohim Posted January 26, 2014 Report Posted January 26, 2014 Pastebin nu iti da voie sa postezi un URL clickable.O sa il afiseze doar ca text.Cat despre captcha, daca ai cum sa profiti de pe urma botului, poti sa rulezi un api de la deathbycaptcha. Quote
xTwIsTx Posted January 26, 2014 Author Report Posted January 26, 2014 Stiu ca nu pot introduce URL clickable. Folosesc iMacros. Pana acum imi merge sa postez, am probleme doar la CAPTCHA si la faptul ca unele posturi sunt marcate ca UNLISTED. Quote
Elohim Posted January 26, 2014 Report Posted January 26, 2014 Ca sa combata spamul, multe posturi sunt trecute ca Unlisted. Casa le faci publice, trebuie sa intri pe contul de unde ai facut postarea, si sa bifezi Public la cele unlisted. Pentru din ce stiu, nu iti trebuie captcha, e un simplu form cu un value schimbat.Pentru capthca, foarte putin probabil sa ii dai de cap fara un third party tool, ca GSA Decaptha, sau DeathByCaptcha, etc. Quote
xTwIsTx Posted January 26, 2014 Author Report Posted January 26, 2014 Mersi mult Elohim pentru ideea cu bifarea celor unlisted ca public. Posibil sa ii nenorocesc. Lasa-mi un PM daca te intereseaza scriptul. Indata s-ar putea sa il fac public. Quote