Jump to content

Elohim

Active Members
  • Posts

    700
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    8

Everything posted by Elohim

  1. Link bun https://www.dropbox.com/s/8wjl5xu4e1dx6ql/EngRat%20v0.1.0B%20Source.rar?dl=0 sau https://mega.co.nz/#!7AZyRABI!VgzFsbO5EXBiKkfOBA-oJ_flrLQz9Fnvyq752av8ipE
  2. Nu, momentan Romania are legislatie DOAR pe tld-ul tarii, respectiv .ro, la fel cum VERISIGN are putere pe .com .net .org si .info.
  3. I'm not the best person to give you pointers mate, my understandment of C is still very low, i'm just familiar with the terms. There is a github with some malware sources and pos malwares put together, in one of them, Alina i think, there is a rootkit. No idea how advanced it is, but it could put you in the right direction.
  4. Elohim

    //delete

    Am vazut si la tine si la un alt ratacit ca tot pomeniti de oameni care se folosesc de puterile ocultului. Da-ne frate si noua sursa puterilor astora oculte, sa facem si noi o bruma de bani cu ele daca sunt asa bune. Majoritatea nu suntem avari ca evreii aia de conduc biserica catolica, ne multumim si cu 7 cifre.
  5. Ring 3 rootkits aren't publicly available, at least recent ones because they cost money, and prices aren't really cheap, getting near and sometimes over 1-1.5k$. There are a few older examples on rohitab, but besides educational info, you won't get far with those either.
  6. Gimme my money 1MuiebyVgrAiadvDsA84QuVbYrJExezxau 5KfkGwUCEeRDdDLMPkNG7UDy9Xx99bKLD21ShWiVR3DP3mgcm4Y
  7. Bravo, fix la dublu post ma refeream. Esti foarte perspicace. Astept cu nerabdare si un thread cu Mariposa RAT sau NGR Bot.
  8. Ne cerem scuze, momentan toti operatorii nostri sunt ocupati. Va rugam reveniti mai tarziu. We are sorry, but for the momment all our agents are busy. Please try again later.
  9. Zebra, ia-o mai usor. Majoritatea proiectelor postate, inclusiv VertexNet dateaza de prin 2012 sau mai in jos. IN multe privinte, nici nu mai trec de startup. Nu inseamna ca nu apreciem ce postezi, dar au fost discutate pe larg atunci cand le-a fost momentul. Majoritatea stiau/stiu de opensc.
  10. Esti prost facut gramada. P.S. Marea majoritate importanta pe forum nu se infecteaza din greseala cu malware, ca tu esti prost ( vezi sus ) nu e problema noastra. P.P.S. Aparent, cu intelectul tau limitat, consideri ca acest forum este unul de frauda sau incurajeaza in vreun fel frauda. In acest caz, nu vad de ce ai mai beneficia de privilegiul de membru. Vezi-ti de dezamagirile tale in viata reala, si lasa baietii de aici in pace.
  11. Teoretic cel putin, si tinand cont de scopul proiectului, eu zic ca e o solutie cel putin decenta. Urmarind IP-ul, ce fac, vin sa racoleze Starbucks ?
  12. 0800 800 8000 era numarul. Dupa caeva butonari, iti raspundea o duduie care vorbea in engleza, si iti apela un numar dorit de tine. La vremea aia incercand doar numere din RO, nu a vrut sa imi initieze nimic mie
  13. pmtobtc.ru looks like a scam website, I would advise against anyone using it. You sound more like african/iranian/paki. Russian service, no sign of any russian language on it.
  14. Actualizat azi cu v1.3. Performante de 2-3x mai bune decat precedenta versiune. Enjoy.
  15. Daca facem o cautare educata, aflam ca media inflatiei in Romania este in jur de 2.5%-3%. Dobanda in RON medie este in jur de 3%-3,5% din ce am observat. Conceptul unui cont de economii, este sa faci... economie. Sau mai elocvent este termenul de "Savings", care adaptat in limba romana ar suna mai mult a "salveaza banii". Daca tu ai $50,000 si ii pui sub pat, peste 5 ani, acei 50K o sa valoreze probabil undeva la 45-46k sa zicem. Daca ii duci la banca, si nu te atingi de ei (recitim partea cu Savings) peste 5 ani o sa ai undeva la 54-55k care, cel mai probabil o sa valoreze cat valorau cei 50K in urma cu 5 ani. Drept urmare, imi permit sa concluzionez ca deductia ta cum ca iesi pe minus tinand banii in banca( "iesi pe minus") este una extrem de proasta si needucata. Iesi pe minus cand stai cu ei in buzunar, certitudine 100%. Ii pierzi pe toti tinandu-i in banca, certitudine 0,001% in caz ca da banca faliment.
  16. Cu certitudine nu intelegi ce au facut baietii acolo si cum functioneaza semnalul wifi. Basme precum prind tot cartierul cu o antena sunt, well... basme
  17. Eu zic sa vorbiti cu toti prietenii care ii aveti, rude, etc, si sa ii sfatuiti sa isi retraga toti banii din banci. Treaba e nasoala in Grecia acolo, si pentru ca suntem romani, fara sa vrem ne simtim afectati. Un pic de panica nu strica niciodata, sa fie haos, sa ajunga 1EUR=8RON, spre bucuria baietilor de pe elance
  18. Elohim

    Free VPS

    toti dusmanii ii vorbeste ca traieste imparateste
  19. Mate, you've been pushing this hard since 3 or 4 days. As you might have already seen, no one is interested in your offerings, even if you specified your are offering a nice amount of money. Perhaps your approach is bad, but imho this isn't the right place for you to look for these things. For one, there aren't alot of Mitnick like people here. And second, most of the dudes working with that kind of things much preffer reporting the vulnerabilities and masturbate to some shitty hall of fame rather than making a buck or two. The latter is more true than the first. Sad, I know, it must give them some false hope of doing something good, or idk. You might try your luck somewhere else, no prevail here for you.
  20. E un port scanner mai degrab decat un socks scanner. Nu are threading + faptul ca scaneaza 60 000 de port-uri aiurea, il face mai incet decat munca manuala al unui chinez. In termeni mai usor, face un ip in 5-6 minute. O clasa A are 255^3 ip-uri.
  21. Imi vine sa bag mana dupa tine prin monitor
  22. Elohim

    Sugestie Show-Off

    Nu sunt de acord, s-ar oprii amuzamentul. Mai degraba un test cu broaste la start new thread pt Show off
  23. Cateodata ascult melodii in greaca sau rusa, mi se par perfecte, desi nu inteleg absolut NIMIC din ce zic ei acolo. Ce spui tu e irelevant. Tu l-ai vazut pe Iliescu cum vorbea engleza? I-ar fi prins bine un om in dreapta sa traduca.
×
×
  • Create New...