Jump to content

Imparatul

Active Members
  • Posts

    60
  • Joined

  • Last visited

About Imparatul

  • Birthday 01/01/1987

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Imparatul's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

-4

Reputation

  1. @alecseu nu stiu la ce te referi, eu am auzit ca inca mai merge din moment ce sunt verificate(cand le verifici, poza actelor pe care o trimiti catre ei ramane salvata in cont si ai oricand acces la ea)
  2. Se afla intr-o stare foarte buna, functioneaza perfect, bateria tine 2h.Vine insotit si de geanta.Este modelul eee pc 1001 pxd(alb), puteti cauta mai multe detalii pe google. Pret: 350 lei
  3. Ai mailuri cat populatia pamantului dar nici macar jumatate din ei nu sunt conectati la internet
  4. Nu o sa poti paria cum zici tu, e un fel de contra, ceea ce casele de pariuri online nu accepta. o sa intampini probleme in caz de retragere, limitarea contului si in cel mai rau caz stergerea acestuia. P.S. Poti juca pe mai multe site-uri... Eu jucam contre pe site-uri diferite si indiferent de rezultat castigam, nu foarte mult dar in 30 de zile se cunostea considerabil.
  5. Sa instalezi driver-ul la placa de retea si la wifi. Te sfatuiesc sa-l duci la cineva care se pricepe sa ti-l faca.observ ca nu esti atat de familiarizat cu chestiile astea!
  6. Ce sa faci cu Xp?Nu se mai acorda asistenta pentru Windows Xp. Daca nu te descurci cu Cd creaza un stick bootabil! 1.Descarci Rufus 2.Descarci o imagine iso cu ce windows vrei 3.Introduci stick-ul in pc/laptop 4.Deschizi Rufus si selectezi imagina iso de unde o ai salvata 5.Dai Start.
  7. mai ai o varianta, ii bagi pe skrill si de acolo faci exchange...
  8. Numai pizde... unii comenteaza altii ii aproba cu like-uri! Felicitari @num cu ocazia asta ai mai facut +1Post si +1Dislike de la mine! Am zis sa te bag in seama si pe tine ca vad ca asta astepti
  9. @alecseu e prima si ultima data cand iti raspund pentru ca nu vreau sa incurajez prostia si analfabetismul cu tine. Am comentat pur si simplu ironic legat de patania lui @writz si mai mult de atat ca sa vedeti cat de pizde sunteti unii din voi pana acum il atacati toti ca e in fel si chip, daca nu ma insel ati deschis si un thread despre asta, iar acum il pupati toti in cur.Halal!
  10. hahaha trebuia sa bag la loto... ti-am zis eu ca o sa-ti rupa cineva la un moment dat capul )
  11. Tipul e obosit si are nevoie sa i se acorde putin timp liber...
  12. Ba prosti sunteti voi, la ce pula mea posteaza daca sunt balarii.Filme porno mai lipsesc de aici si manele ca in rest gasiti orice
×
×
  • Create New...