Jump to content
Oust

Sa ne aducem aminte de matematica...

Recommended Posts

Posted
  staticwater said:
@Dar la un Stokes te bagi? 6.49 ii)

Prea usor! Nu ma bag, pana ce nu vad o ecuatie integro-differentiala.

Daca esti smecher, hai sa te vad la astea...

De preferat e sa rezolvi pe o foaie si sa faci poza, sa vedem calumea, explicativ, daca e corect, eu am rezolvarile stiu raspunsurile...

image.jpg

image.jpg

image.jpg

image.jpg

image.jpg

Posted
  black_death_c4t said:
sisteme cramer, legi de compozitie, proprietati gen rang si alte basini de genu'? linistit o sa pici bacul cacutz!

Sistemele de ecuatii liniare au rezolvare de lungi intinderi daca esti norocos, plus ca metoda de rezolvare completa trebuie sa o stii ca altfel o sugi.

Posted (edited)
  black_death_c4t said:
sisteme cramer, legi de compozitie, proprietati gen rang si alte basini de genu'? linistit o sa pici bacul cacutz!

Stai linistit, testez eu anu asta ;)

Singura ora la care plutesc, Matematica M1 cu profesoru de mate, cand ma scoate la tabla vad:

257871.jpg

Fereasca Dumnezeu!

Daca vine cineva si zice ca sunt importante! va rog eu, anuntati-ma! sau trimiteti-l la mine sa-mi spuna motivul!

P.S. Fara "cu mate iti iei bacu" , de ficare data cand e proba la mate se ia curentu ... deci no stress :))#

Ma multumesc cu diploma de 12 clase ;)

Edited by ringo95
Posted
  Oust said:
Nu mai faceti off topic, ramaneti la subiect, daca tot va dati asa de tari in domeniu... sa va vad, bagati mare.
  Oust said:
Daca esti smecher, hai sa te vad la astea...

De preferat e sa rezolvi pe o foaie si sa faci poza, sa vedem calumea, explicativ, daca e corect, eu am rezolvarile stiu raspunsurile...

image.jpg

image.jpg

image.jpg

image.jpg

image.jpg

:)