kk1d00r Posted January 31, 2014 Report Posted January 31, 2014 (edited) Salut RST. Am vazut ca nu prea exista activitate in domeniul de bani online, asa ca am decis sa va prezint metoda prin care eu personal fac la acest moment suma de 4$/zi dand clickuri si vizualizand reclame:Noulinx este un site relativ nou dar care promite mult in domeniul PPC (pay per click). Cum faci bani pe acest site? Simplu dupa ce te inregistrezi vei gasi in zona View Advertisements, un numar aleatoriu de reclame (minim 4) care iti platesc intre 0.01$ si 0.001$ pentru a vizualiza diferite reclame o anumita perioada de timp. Dupa ce expira acea perioada de timp banii ii vei regasi in cont dand un refresh la pagina principala.Ok. Veti spune 0.01$*4= 0.04$ /zi "o prostie" ,dar pe aceste site-uri banii adevarati se fac in functie de cati oameni aduci in program si atentie ei nu trebuie sa investeasca nimic, nu ii obliga nimeni nici pe ei si nici pe tine sa faci vreo investitie.Ca membru standard castigi bani in urmatoarele modalitati: dai clickurile tale zilniciti inviti prietenii, rudele, reclama pe alte site-uri, facebook, youtube, twitter. Primesti 0.005$ pentru fiecare click al lor( max 80 membri)nu ai prieteni sau nu stii cum sa faci o campanie de promovare eficienta? poti inchiria refferali direct de pe site in pachete de 3,5,10,25,50 saptamanal, acestia fiind ai tai pe o perioada de 30 zile.Vei primi de la ei 0.005$ pentru fiecare clickLa un calcul simplist,80 referali directi *4 clickuri zilnic*0.005$=1.5$ zilnic200 refferali inchiriati *4 clickuri *0.005$ = 4$ zilnicAdica 6$ /zi sau 180 $/luna. Desigur rezultatele pot varia de la utilizator la utilizator, in functie de implicare.Si acum apar intrebarile : 1. Cum pot castiga mai mult? Raspuns : daca te tin buzunarele si esti serios cu privire la facutul banilor pe internet, poti deveni membru "golden" la pretul de 70$ anualUn membru golden are urmatoarele beneficii:200 referali directi maxim800 refferali inchiriati maximcastigi dublu din clickurile refferalilor, adica 0.01$ in loc de 0.005$Deja vorbim de aproximativ 200*4*0.01$ +800*4*0.01$= 8$+ 32$ Adica 40$ pe zi sau 1200$/luna.. Suna mai bine nu?2.Cum/Cand pot retrage banii?Raspuns: Imediat ce ai ajuns la suma minima de plata adica 2$ poti cere banii in contul de Paypal. Daca nu ai inca unul iti recomand sa te inscrii si sa devii membru verificat. Este foarte important sa devii verificat ca sa nu ai limite de sume tranzactionate pe cont.Atentie! Plata celor 2 $ se face Instant . Ai cerut banii, in 3 sec banii sunt in contul tau de paypal.Deci ce mai astepti? Inscrie-te AZI si nu mai pierde timpulInscrie-te aici!13. F?r? posturi despre Adf.ly, bux, tox, mux sau cum se mai cheam? site-urile pentru chineji care fac 2 dolari pe lun? ?i se bucur?. Se va l?sa cu warn.https://rstforums.com/forum/59818-regulamentul-forumului-ro.rst Edited January 31, 2014 by TheTime motivul pt care ajunge la cosul de gunoi
Hertz Posted January 31, 2014 Report Posted January 31, 2014 M-am uitat si eu pe site, dar inainte sa accesez link-ul am sters partea aia cu "C1C654487A423FA507AADFFF75E2D8B6" ca nu stiam ce face
kk1d00r Posted January 31, 2014 Author Report Posted January 31, 2014 (edited) Crezi ca ma deranjeaza cu ceva daca stergi ref? Eu m-am gandit daca fac un tutorial sa imi promovez link-ul meu deoarece fara persoane aduse nu poti face bani. Principala sursa de venit pe acest site este aceea adusa de persoanele care s-au inscris cu ajutorul tau si ref inchiriate. Edited January 31, 2014 by kk1d00r
kk1d00r Posted January 31, 2014 Author Report Posted January 31, 2014 (edited) Stiu ca lipseste dovada de plata dar inca nu am strans destul in cont incat sa ii pot scoate ..daca nu va deranjeaza pot pune o dovada de la altcineva. Edited January 31, 2014 by kk1d00r
sebywarlord Posted January 31, 2014 Report Posted January 31, 2014 Exista activitate in domeniul de bani online la noi pe forum,dar nu din clickuri, ca nu suntem chinezi!
TheTime Posted January 31, 2014 Report Posted January 31, 2014 Payout-ul minim este de 2$, tu spui ca faci 4$/zi, dar inca nu ai ajuns la suma minima de payout? Avem cumva un mincinos? Sau esti pe site de mai putin de 12 ore si deja iti permiti sa ne faci tutoriale despre el? Ban permanent.