sebywarlord Posted February 1, 2014 Report Posted February 1, 2014 (edited) Salut Detin CryptoWorker http://www.hackforums.net/showthread.php?tid=3972191&highlight=crypto+worker[sper sa nu se considere reclama]Si m-am gandit sa ajut si eu persoanele care vor sa se apuce de mining si nu au posibilitatea sa isi cumpere un botnetVa creez eu serverul cu botnetul meu Am nevoie doar de worker username ,worker password si pool URLMinerul este silent,mineaza CPU si GPU , serverul este detectabil 12/35Singurul defect ar fii ca are un output foarte mare [800kb]Nu bindez serverul meu de al vostru ,fac asta doar ca sa ajut si eu cu ce potNu ai incredere? Simplu,nu imi da PMPentru cei care vor sa le fac un server dati-mi PM cu worker name,worker password,pool url iar eu voi crea serverul si il voi trimite prin PMSpecificati ce coin minati : scrypt/sha-256Cateva reguli:Nu scanati pe virustotal,novirusthanks etcNu imi dati PM pentru "ajutor si tutoriale despre mining" ,daca erati interesati ,citeati si voi singurVoi ignora aceste PM-uriCerinte : 20+ Posturi,minim 1 Reputatie. Edited February 1, 2014 by sebywarlord Quote
Gio33 Posted February 1, 2014 Report Posted February 1, 2014 (edited) Scrypt sau sha?//LE: nevermind, am citit mai multe despre el. Edited February 1, 2014 by Gio33 Quote
sebywarlord Posted February 1, 2014 Author Report Posted February 1, 2014 @Ambele Uite builderul : Quote